Hopp til innholdet
Hjem » Hvordan få større hull til downlight

Hvordan få større hull til downlight

  Det er kjedelig å oppdage at spottene man kjøpte ikke passer til hullene du allerede har, heldigvis finnes det noen smarte løsninger til å bore opp større hull.

  Et vanlig alternativ er å bore ut et hull i en treplanke med den nye dimensjonen du ønsker, presse planken opp mot taket og bore nytt hull. Dette kan fungere, men på gips-tak og vannbasert maling vil dette bare medføre mer jobb og skader.  Det finnes istedet to andre gode metoder

  Cone 83

  Et norsk-produsert verktøy for å styre hullsagen inn i et eksisterende hull.
  Dette verktøyet er utviklet av toolsinvent, et søgne-basert firma som spesialiserer seg på å finne lure løsninger innen elektro og rør.

  Det gir litt støv, men kombinerer du den med støvoppsamleren fra samme firma løser du det problemet også, her kan du sjekke prisen hos Elektroimportøren.

  Hullsag – i – hullsag

  En annen metode som egner seg like bra er hullsag i hullsag.

  Denne metoden forutsetter så klart at du har begge hullsag dimensjonene. En som passer i det gamle hullet og ett annet som passer den nye dimensjonen.

  Smart produkt for utboring av spotter støvfritt

  Spotless Pro /Elektroimportøren

  Den geniale spotless pro fra Norske Toolsinvent er perfekt for å unngå støv fra gipstaket samtidig som den hjelper å holde boret stødig.

  Les mer om ettermontering av downlights, belysningtips av stue, interiørtips til hytta eller se disse flotte nye hagemøblene i bambus.