Hopp til innholdet

Lamper fra Showroom Finland – Moderne & bærekraftig

Vakre, innovative og moderne lamper fra Showroom Finland, som kommer i flere farger, former og intrikate, spennende design. Showroom Finland bruker naturlige, lokale råvarer for å skape lamper og belysning i fine geometriske mønstre som skaper nydelige lysspill.

Intrikate geometriske mønstre og naturlige råvarer /Designlite

Etter lang erfaring innen andre finske designbyråer startet Tuula og Leena opp sitt eget selskap. Målet og visjonen var å skape moderne design av naturlige, lokale råvarer. Showroom Finland har idag et voksende spekter av produkter, og bruker både papp og treverk i sine produkter.

Siden starten i 2001 har Showroom Finland vunnet en rekke designpriser for sin innovative og bærekraftige belysning, blant annet design plus fra Frankfurt i 2003, og senere Good design, Good green design prisen og Eco design er noen av prisene som lampene fra Showroom Finland har vunnet.

Showroom Finland er et Helsinki-basert selskap med en produktportefølje som består av intelligent design og naturlige, lokale råvarer. Skogene i Finland tilbyr bærekraftige ressurser for å produsere vakre lamper i kryssfiner og papp. 

I Finland har man lang ekspertise innen design av lamper i tre, blant annet kommer også de populære secto lampene herfra. Showroom Finland bruker denne kompetansen for å skape vakker belysning som vil bli morgendagens klassikere.

Lampene fra Showroom Finland kommer i tre farger /Designlite
Dekorative moderne trelamper i vakre former /Designlite

Lampene fra Showroom Finland kommer også som gulvlampe /Designlite

De vakre lampene i tre gjør seg kjempegodt som dekorativ belysning i ett moderne hjem, eller som en spennende belysning på hytta hvor de naturlige råvarene skaper en koselig atmosfære.

Vakre geometriske former skaper fantastisk lysspill /Designlite

Les mer om belysning til stue, eller se de populære og dekorative lampene fra secto design.