Hopp til innholdet
Hjem » Pilke – Fantastisk Moderne Lamper i Tre til hytte, bar og stue

Pilke – Fantastisk Moderne Lamper i Tre til hytte, bar og stue

  Skap fantastisk og iøynefallende belysning til hjem, hytte og restaurant med disse unike og vakre lampene av tre fra Pilke. Laget for hånd av dyktige håndverkere i Finland med lokalt treverk skaper Pilkes lamper av tre et moderne lys i innredningen!

  Pilke er en lampeprodusent fra Finland som er kjent for sine moderne og innovative lamper av tre og for sin lek med spennende geometriske former. Kjent for sin høye håndlagede produksjonskvalitet uten lim og skruer skaper Pilke fantastiske trelamper med et vakkert mønster som skaper et kjempefint lysspill om kvelden.

  Perfekt til spisebordet /Nordicnest.no
  Pilke taklampe av bjørk /Nordicnest.no
  Moderne og vakre lamper i tre fra Pilke /Nordicnest.no

  Lampene er perfekte i bruk til både hjem og hytte hvor man ønsker noe naturlig, men samtidig også moderne og iøynefallende. Lampene er også ettertraktet i restaurant og bar hvor de skaper en wow-faktor og et fantastisk lysmønster om kvelden.

  Stemningsfull belysning av naturlig treverk /Nordicnest.no

  Ask, Bjørk og Eik fra Finland

  Alle Pilke’s lamper lages for hånd lokalt i Sør-Finland, og råvarene som lampene lages med høstes også lokalt fra finske FSC sertifiserte skoger. Med sitt karakteristiske design vil disse lampene i tre bli et naturlig blikkfang og et smykke i både design og belysningen av et hjem. Dette er moderne og fascinerende lamper som produseres gjennom en kombinasjon av finsk håndverk av høyeste kvalitet og ultramoderne datageometri.

  Pilke lampene av tre kommer i flere størrelser /Nordicnest.no

  Pilke Signature fra Pilke er en stor taklampe og pendellampe i bjørk som er håndlaget i Finland uten skruer eller lim. Pendelens geometriske form og diamantlignende mønster gjør at lyset skinner vakkert gjennom sprekkene. Størrelsen på lampeskjermen gjør den til et vakkert midtpunkt i rommet og passer like godt i stuen som på kontoret.

  Pilke kommer i fargene hvit, sort og natur /Nordicnest.no
  Skap en fortryllende atmosfære og ett vakkert lys på soverommet /Nordicnest.no

  Pilke Signature plafond er en stor taklampe, vegglampe og plafond av bjørk som er håndlaget i Finland uten skruer eller lim. Taklampens geometriske treform og diamantlignende mønster gjør den til et vakkert midtpunkt i rommet. Den medfølgende LED-lampen lar deg dimme lyset i tre trinn, noe som gjør at lampen også kan brukes til stemningsbelysning. Taklampen Pilke Signature passer like godt i en stor hall, soverommet eller stuen.

  Utrolig vakker som vegghengt lampe i tre /Nordicnest.no
  Plafonden bygger lite i høyden og egner seg fint til gang og soverom /Nordicnest.no

  Pilke Signature bordlampe er en håndlaget lampe i bjørk som har en vakker geometrisk form og er satt sammen helt uten skruer eller lim. Bordlampen kan stå både stående og vippes på et bord eller en hylle. Størrelsen gjør den egnet som en koselig vinduslampe, bakgrunnsbelysning i bokhyllen eller som leselampe på sidebordet.

  Bordlampe fra Pilke i tre som kan vippes /Nordicnest.no
  Ett smykke på dagtid /Nordicnest.no

  Oppdag spennende tips til belysning. Se blant annet tips til Vegglampe og taklampe med lang arm – Justerbar og fleksibel belysning til tak og vegg, de kjente Moderne Lamper i Tre fra Secto Design eller Skjenk og kommode til gang og stue – Inspirasjon og tips


  Bygg dine egne lamper og belysning
  Bygg dine egne lamper og belysning /Lampedeler.no