Hopp til innholdet
Hjem » Wulff – Stilfull og eksklusiv loungestol inspirert av 1930’tallet fra &Tradition

Wulff – Stilfull og eksklusiv loungestol inspirert av 1930’tallet fra &Tradition

  For deg som er på utkikk etter en unik og dekorativ lounge og lenestol til stue eller soverom vil kanskje Wulff fra det danske interiørhuset &Tradition være et perfekt valg. Denne eksklusive og svært komfortable lenestolen trekker inspirasjon fra 1930’årenes designlinjer og er bygget for hånd med utsøkt finish, toppet med et luksuriøst mykt trekk som dekker sete og ryggstøtte.

  Perfekt til å skape et elegant sittehjørne /Nordicnest.no
  Wulff loungestol fra &Tradition /Nordicnest.no

  Loungestolen er perfekt som et designmessig punkt i interiøret for stue eller soverom. Perfekt dersom du har en stuekrok du ønsker å fylle på en elegant måte. I denne stolen kan du hvile kropp og sjel med en god kopp kaffe og en flott bok, resten av tiden vil den stå som en vakker dekor i hjemmet.

  Eksklusiv og myk loungestol til stue og soverom /Nordicnest.no

  Loungestolen Wulff er trukket i ekte saueskinn og består av en mykt buet ryggstøtte og et luksuriøst plysjsete, begge båret av en treramme i 30-tallsstil. Det stilige setet gir et nydelig tillegg til enhver plass, enten det er på soverommet, en lesekrok eller et sitteområde i stuen. Man kan også velge blant et stort antall andre stofftrekk og farger.

  Se det rike utvalget av farger og overflater /Nordicnest.no

  I tillegg til flotte stoler kan du oppdage flere interiørtips her, se blant annet Stilige Metall Wire-Hyller til kjøkken, bad og stue. Panton Wire Fra Montana, Benk til gang – Flotte sittebenker og oppbevaringsbenker til gang og entré eller Vintage & Retro møbler – Bring tilbake litt stil.