Hopp til innholdet
Hjem » Oslo Wood Gulvlampe – Design gulvlamper fra Northern

Oslo Wood Gulvlampe – Design gulvlamper fra Northern

  Sett den gode stemningen for lys med Oslo Wood lampen, en trendy gulvlampe fra Northern med lekre og tynne gulvben og tiltbar lys. Oslo Wood er en elegant og stilren gulvlampe med en stoffskjerm som projiserer lyset lett oppover, samtidig som den tynne stoffskjermen også slipper ut lys og skaper en myk glød i rommet.

  Oslo Wood er designet etter inspirasjonen om bylyset som filtreres gjennom bladene til bynære trær. Gulvlampen har en strømlinjeformet, moderne stil som lett kan vinkles dit man måtte ønske takket være at lampeskjermen er montert på et gimball ledd.

  Oslo Wood – Sort gulvlampe fra Northern /Andlight.no

  Nyhet. Nå kommer Oslo Wood også i den lekre kombinasjonen av Mørk og Karamell, en kjempefin fargekombo som passer utmerket for deg som ønsker en diskré og moderne fargekombinasjon.

  Svart – Karamell Oslo Wood fra Northern /Lampemesteren.no

  Gulvlampen er takket være sitt stilrene og enkle design, lett å plassere i boligen. Den kan gjerne stå i stuen, entré, på et soverom eller i en gang for å kaste et mykt og dekorativt lys. Oslo Wood kommer i flere farger og materialer hvilket gjør at den enkelt kan plasseres uansett interiørstil eller fargevalg.

  Oslo Wood – Beige lampeskjerm /Andlight

  Oslo wood finmasket lampeskjerm /Andlight

  Oslo wood har en finmasket, lett skjerm som vil lyse opp i et elegant mønster når den slås på.

  Oslo wood med gull-farget støtteben /Andlight

  I fire farger

  Lampeskjermen til Oslo Wood lampen kommer i fire forskjellige farger, grønn, beige, sort og lyseblå. I tillegg til at man kan velge forskjellig farger på tekstilskjermen kan man også velge forskjellig materiale og farge på lampebena. Her kan man velge mellom hvitt, gull, glossy sort, matt sort og metall. At Oslo wood kommer med så mange valgmuligheter gjør det lett å bygge sin egen favoritt gulvlampe utifra interiørstilen i resten av boligen.

  Se alle lampene i Oslo Wood serien i nettbutikken til Andlight.no. Les gjerne mer om belysning i stuen eller hvordan du kan pynte opp med vakker interiør til hytta.