Hopp til innholdet
Hjem » Luceplan Hope – Eksklusivt lys i krystall-look

Luceplan Hope – Eksklusivt lys i krystall-look

  Hope fra Luceplan gjenopplever glansen og elegansen til klassiske krystallamper, men med en moderne vri og innovative materialer som gir et krystallaktig og kraftfullt lys – hvilket gir lampene et helt utrolig særpreg. De gjenskaper en behagelig, luksuriøs, glitrende og festlig atmosfære hvor enn lampene er plassert.

  Hope gjenskaper magien til tradisjonelle lysekroner, tolket på nytt med sofistikerte moderne teknologi og moderne materialbruk. De tynne polykarbonat Fresnel-linsene multipliserer lyset, og skaper en hyggelig og elegant belysning.
  Plassér gjerne Hope ett sted hvor dagslyset slipper inn, de tynne fresnel-linsene skaper ikke bare et dekorativt lys mens lyset er slått på. De vil også omgjøre morgengløden fra solen om til ett vakkert lys-spill i boligen.

  Vakker glød – også i dagslys /Andlight.no
  Eksklusivt lys /Andlight.no
  Hope kommer også i gulvlampe modell /Andlight

  Moderne materialer

  Lampene i Hope serien fra Luceplan er produsert med moderne teknikker og innovative nye materialer som skaper en vakker glans og eleganse, lik den du finner i eksklusive krystallkroner, men uten den høye vekten eller kompliserte og spesialiserte produksjonen.

  Dekorative og moderne vegglamper /Andlight

  Hope lampene består av tynne «fresnel-linser» av polykarbonat som er satt sammen på en slik måte at de bryter og speiler lyset på en vakker måte, på samme måte som tradisjonelle prismer skaper myriader av refleksjoner.
  Polykarbonatbladene er flate Fresnel-linser med utmerkede refleksjons- og brytningsegenskaper. Bladene av krystall-karbonat er videre koblet ved hjelp av sprøytestøpte polykarbonat “kvister” montert på en stålkonstruksjon.

  Hope pendlene kommer i to størrelser /Andlight
  Til stue & kjøkken /Lampegiganten

  Hope kommer i en serie av pendellamper, takplafond, vegglamper og gulvlamper. De er designet av Franciso Gomez & Paolo Rizzatto for Italienske Luceplan som er viden kjent for sine luksuriøse og dekorative belysning.

  Se flere vakre lysekroner eller pendellamper i glass, du kan også finne inspirasjon til stuebelysning eller nytt interiør til hytta.