Hopp til innholdet
Hjem » Herlig Retro Servise. 70-talls kopper og tallerkener

Herlig Retro Servise. 70-talls kopper og tallerkener

  retro tallerkener og servise

  Herlige retro tallerkener, kopper og skåler i gammeldags stil og med fantastisk 70-talls sjarm og varme. Her kan du oppdage servise, kopper, tallerkner, melkemugger og mer som har hentet inspirasjon fra 70-tallets fargepalett og designlinjer når de har designet disse flotte servisene i skikkelig retro-look.

  Skap en koselig stemning rundt frokost og middagsbordet med disse dekorative koppene, krus og tallerkner i fantastisk retro-stil. Perfekt til hytte eller hjem, uansett interiørstil.

  Herlig og sjarmerende servise i 70-talls stil /Homeroom
  Enkle linjer og naturfarger preger serien /Homeroom

  Superliving har også forelsket seg i 70-tallets retro farger og dekorative mønstre, slik som de fargefulle servisene i Olivia, Lulu og Emma serien, dekorert i retrostil med påfugl-mønstret dekor.

  Retro servise fra Superliving /Nordicnest.no
  Retro servise fra Superliving /Nordicnest.no
  Retro servise fra Superliving /Nordicnest.no
  Retro melkemugge fra Superliving /Nordicnest.no
  Pottery Jo serien i retro mønster /Glass og interiør

  Dette 70-talls retro serviset er perfekt for deg som vil ha noe unikt eller lengter tilbake til en tid hvor ting var laget med varme, dype farger og en enkel stil. Dette serviset i gammeldags stil er samtidig også perfekt for å skape en skikkelig koselig stemning rundt frokostbordet på hytta.

  Se hele serien på Homeroom.no

  Tallerkener, kopper og skåler i retro-stil

  Serien Coffee & More fra Sagaform består av tallerkener, kopper, skåler, eggeholdere og tekanner i typisk 70-talls farger og design. Sortimentet kommer i tre forskjellige farger, men lar seg fint kombinere om hverandre. Her behøver man ikke å holde seg til en distinkt farge, men variér gjerne for en ekstra sjarme.

  Se hele den flotte serien fra Sagaform i nettbutikken Homeroom.no, eller se det herlige PotteryJo retro-serviset hos Glass og interiør.

  Få mer inspirasjon om interiør og design, les blant annet om interiørtips til hytta, flere retro-møbler eller runde sofabord til hjemmet.