Hopp til innholdet
Hjem » Belid Diablo | Vakre Lamper i Spennende Design

Belid Diablo | Vakre Lamper i Spennende Design

  Diablo fra svenske Belid er en kjent og ettertraktet serie av vakre lamper som kommer i en rekke moderne farger og materialer samtidig som dem har tydelige og lekre designlinjer. Diablo har i likhet med den ikoniske verpan globe hentet inspirasjon fra den futuristiske bølgen som inspirerte en rekke europeiske designere på 60 og 70 tallet.

  Siden 1969 har svenske Belid produsert vakre lamper og belysning ved sin fabrikk i den lille kystbyen Vaberg, idag er Belid en av Skandinavias største produsenter av belysning og har blitt en ettertraktet merkevare også i resten av Europa.

  Diablo Rosa /Lampemesteren.no

  Pendellampene fra Belid kommer i mange vakre farger, her finner du de mer klassiske variantene som hvit eller svart, men også mer moderne fargetoner som dyp-blå og matt grå. De fleste Diablo pendlene produseres i metall av høy kvalitet, men de kommer også i en rekke andre eksklusive materialer, slik som for eksempel messing eller børstet kobber.

  Diablo Hvit /Lampemesteren.no

  Diablo har et eksklusivt og elegant uttrykk og gjør seg utmerket både som en dekorativ pendellampe i kanten av stuen, eller som belysning over et spisebord eller hengende over en kjøkkenøy.

  Diablo er designet for å tilby et vakkert og eksklusivt lys uten å blende, dette gjøres ved å skjule lyskilden og benytte buede skjermer som tar imot og sprer lyset ut i rommet.

  Diablo Grå fra Belid /Lampemesteren.no
  Diablo Blå fra Belid /Lampemesteren.no
  Diablo Blå fra Belid /Lampemesteren.no

  Diablo lampene kommer ikke bare som pendellamper, men som en hel serie av belysning til boligen. I diablo serien finner man både vegglamper, gulvlamper og bordlamper i det samme flotte designet og med det samme vakre, indirekte lyset.

  Diablo Gulvlamper fra Belid /Lampeguru

  Diablo gulvlampen fra Belid kommer i det samme store fargespekteret som pendellampene, hver gulvlampe har en høyde på 150 cm og en lampeledning på 1.5 meter med ledningsbryter.

  Diablo Bordlamper /Lampeguru

  Les mer om flott og praktisk kjøkkenbelysning eller få tips og inspirasjon til lamper over spisebord eller belysning over kjøkkenøy.