Hopp til innholdet
Hjem » Saloon Flower – Retro & Lekker blomstrete pendellampe

Saloon Flower – Retro & Lekker blomstrete pendellampe

  Liker du den gammeldagse og sjarmerende «bestemorstilen» vil du kanskje like denne flotte retro pendellampen fra Kare Design. Denne lekre «hippie» taklampen har flere fargerike lampeskjermer med blomster i gammeldags stil, perfekt også til en koselig liten kafé eller et butikk.

  Saloon Flower – Lekker & Retro /Lampegiganten

  Denne vakre fler-fargede pendellampen har et utrolig flott og fargerikt ytre, med lampeskjermer av kunstsilke i et retro-gammeldags design. Flower saloon har hentet inspirasjon fra skjørtene til saloonpiker i gamle westernfilmer og er dekorert med ett vakkert blomstermotiv.

  Saloon Flower – Lekker & Retro /Lampegiganten
  Saloon Flower – Lekker & Retro /Lampegiganten

  Lampen har mange fine detaljer og fine mønstre som skaper et koselig og stemningsfullt lys i både hjem, kafe eller i en butikk.

  Binta er en serie lamper i vintage gammeldags stil med en nostalgisk lampeskjerm av tekstil med skjellete kanter som kommer i flere elegante farger. Lampene er perfekt for deg som ønsker et romantisk og gammeldags stil over belysningen i hjem, hytte eller kafé. Binta lampene kommer som både nedhengte pendellamper, bord og gulvlamper og skaper et varmt og koselig lys.

  Binta – Klassiske lamper i retro, gammeldags stil /Lampegiganten.no
  Binta – Sjarmerende «Bestemor-lamper» /Lampegiganten.no

  Se flere flotte lamper i antikk og retro stil eller les mer om elegante retro-møbler, eller kanskje møbler og interiør i art-deco stil?