Hopp til innholdet
Hjem » Street – Artige Lyktestolper med bøy til inne og ute

Street – Artige Lyktestolper med bøy til inne og ute

  Street fra Seletti er noen kule og bøyde lyktestolper til innendørs og utendørs bruk. Lampene kommer i en rekke friske farger og passer ypperlig for deg som er ute etter en leken og annerledes utendørs belysning som fanger oppmerksomheten.

  Kul utendørs belysning /Lampemesteren

  Klassiske lyktestolper med bøy

  Street Rød – Seletti /Lampemesteren

  Street har utseendet til en tradisjonell og klassisk lyktestolpe man fremdeles kan se i gatebildet, men i motsetning til en vanlig lyktestolpe kommer street lampene i kule, friske farger og en kraftig bøy.

  Street lampen er både stor og dekorativ /Lampemesteren

  Den store bøyen gjør at disse utelampene passer både som dekorativ og artig belysning, men de kan også gi ett godt lys over f.eks ett bord eller en disk. For kafeer, restauranter eller andre serveringssteder som ønsker seg en kul utendørs belysning vil definitivt Street lampene fra Seletti være å anbefale.

  Lampen kan brukes både inne og ute /Lampemesteren

  Italienske Seletti er kjent for å skape innovative og finurlige design. De kombinerer ofte vanlige ting og produkter, men setter dem sammen på en ny måte og skaper lys og belysning som vekker oppsikt og smil. Se flere kule og rare lamper eller se de artige lyssabel lampene fra Seletti.