Hopp til innholdet
Hjem » Lyssabel lampe i mange farger | Linea fra Seletti

Lyssabel lampe i mange farger | Linea fra Seletti

  De fantastisk kule lyssabel lampene i «linea» serien har hentet sin inspirasjon fra Star Wars universet og er lysende, fargefulle rør som kan brukes som lysdekorasjon i hjemmet.

  Linea – Seletti /Lampemesteren

  Linea lampen kommer i flere fine farger som gjør det mulig å finne sin favoritt «lyssabel» eller kombinere forskjellige farger sammen. Linea produseres av Italienske Seletti som er kjent for sin lekne tolkning av belysning, de har blant annet stått bak prisvinnende figurlamper.

  Linea – Seletti /Lampemesteren
  Nyheten Pixled fra Seletti /Lampemesteren

  Lyssabelen fra Seletti er en ny tolkning av lysstoffrøret og består av et tynt akrylrør som sprer lyset fra det innvendige neonrøret. Enten du er en fan av star wars eller ikke så vil dette akrylfilteret dempe lyset og gjøre at lampen er fin å bruke som stemningsfull – eller dekorativ belysning.

  Linea – Seletti /Lampemesteren
  Linea – Seletti /Lampemesteren

  Linea fra Seletti er versatil og kan henges på veggen, henge i en tynn tråd eller fiskesen, eller du kan bruke den som en gulvlampe ved å plassere den i ett trekryss som holder den oppreist.

  Linea – Seletti /Lampemesteren

  Mange velger også å la lampen simpelthen ligge inntil en kommode eller en vegg som stemning og bakgrunnsbelysning.

  Et annet lignende alternativ er Neon tube fra danske HAY. I likhet med Linea er dette «glødende lysrør» som man kan plassere eller henge opp hvor man ønsker. Les mer om neon tube fra hay.

  Neon Tube – HAY /Lampemesteren.no
  Neon Tube – HAY /Lampemesteren.no

  Les om andre kule og rare lamper eller se hvordan du kan skape god belysning i stuen.