Hopp til innholdet
Hjem » Overvåkningskamera til hjemmet – Enkle og smarte kamera du kan montere selv

Overvåkningskamera til hjemmet – Enkle og smarte kamera du kan montere selv

  Et overvåkningskamera du kan montere selv er en enkel og rimelig måte for å bedre sikre verdier og bolig mot innbrudd og tyveri, og det finnes idag en rekke moderne overvåkningskamera som er enkle å montere og sette opp helt på egen hånd.

  Det er et strengt regelverk omkring overvåkning, spesielt av offentlige områder. I utgangspunktet kan man montere overvåkningskamera på privat grunn, men man må sørge for at man ikke dekker områder som filmer andres eiendom eller offentlig sted.
  Ved montering på andre områder, f.eks parkeringsplass i borettslag skal det være et krav om nødvendighet før man monterer overvåkningskamera, området skal også tydelig merkes med skilt som «kameraovervåket område», med kontaktinformasjon. Du kan lese mer om regelverket hos Datatilsynet.

  Netatmo Presence Home Kamera er et stilrent og diskret overvåkningskamera som passer kjempefint montert på yttervegg. Kameraet har en rekke smarte funksjoner og er blant annet det eneste kameraet til hjemmemarkedet som kan se forskjell på dyr, biler og mennesker på 20 meters avstand slik at man ikke mottar unødige varsler.

  Video krypteres slik at man kan direkte se video via telefon eller pc og man kan slå av og på flomlyset. Kameraet har infrarød nattlys eller man kan benytte kameraet som en utendørs nattlampe ved at flomlyset slås på om natten.

  Netatmo Presence Home overvåkningskamera /Elektroimportøren.no

  Ezviz C3W er et overvåkningskamera som kobles til din trådløse WiFi og kommuniserer og styres via Ezviz appen som du kan laste ned på telefonen din. Kameraet er rimelig i innkjøp, men har mange sterke funksjoner blant annet 30 meter nattsyn. Kameraet behøver strømtilførsel og plugges inn i en stikkontakt på innsiden av boligen eller garasje. Med sin plug & play løsning er dette kameraet svært enkelt å montere og sette opp.

  Ezviz C3W Overvåkningskamera til hjem og garasje /Elektroimportøren.no

  Ezviz C8C er en mer avansert «storebror» til C3W, denne overvåkningskameraet har et svært bredt synsfelt som dekker 352 grader til sidene og 95 grader opp og ned. Med lang rekkevidde, godt nattsyn og svært klare bilder er dette et overvåkningskamera som egner seg til å dekke store områder utendørs, f.eks parkeringsplasser, gårdsplasser og lignende. Med smart teknologi kan kameraet gi et varsel om en person eller bil kommer innenfor ett visst område.

  Ezviz C8C overvåkningskamera med lang rekkevidde /Elektroimportøren.no

  Les gjerne mer om Vegglampe til Gang og Entré – Lampetips til gangen, Batteridrevne Lamper – Vakre lamper med Batteri til pynt og fest eller Hvilken varmekabel trenger jeg? – Guide til valg av varmekabel.