Hopp til innholdet
Hjem » Belid Regal Vegglamper og Taklampe – Elegant lys til bad og hall

Belid Regal Vegglamper og Taklampe – Elegant lys til bad og hall

  Regal fra svenske Belid er en elegant serie lamper med et enkelt og stilrent preg hvor lampeholdere av børstet messing eller matt-sort metall viser frem lyspærer enkeltvis eller med flere på rad. Med Regal får du en dekorativ og elegant belysning hvor selve lyspærene vises frem, dette betyr også at du enkelt kan forandre lampens utseende simpelthen ved å bytte ut lyskildene.

  Velg for eksempel gammeldagse edison-lyspærer med synlige glødetråder for et mer rustikt og industrielt preg, eller velg opal-hvite og store lyspærer for et mykt og elegant lys. Med Regal lampene fra Belid har du mange muligheter til å sette ditt eget preg på belysningen i et rom og et hjem. Vegglampene er kjempefine å henge opp både i gang og entre, eller på bad, soverom og kjøkken. Regal kommer også som en taklampe slik at du kan fortsette stilen i hele rommet.

  Regal Belid vegglampe med tre-lysholdere /Homeroom.no

  Regal er designet av Joakim Fihn for det svenske merket Belid . Regal er en tøff vegglampe  med smidd følelse. Vegglampene er tilpasset bad og finnes i flere stilige farger.

  Regal XL vegglampe i gang /Homeroom.no

  Regal Duo er en vakker slottslignende vegglampe i sort metall eller gyllen messing som ser perfekt ut i en hall, korridor eller stue. Lampens design med to doble lyspære holdere er hentet fra historien for å få frem en solid følelse, både i atmosfære og materiale.

  Regal Belid Duo vegglampe med doble-lysholdere /Homeroom.no

  Perfekt til baderom

  Regal fra Belid er kjempefine i alle rom, men vegglampene passer kanskje spesielt godt inn på badet for å gi en rundtlysende og vakker belysning. Bruk for eksempel to single vegglamper til hver sin side av speilet, eller velg to – eller tre pærer vegglampen og heng den over toppen av speilet for å få en god belysning mot ansiktet som også ser vakker og stilren ut.

  Vegglampe med tre hengende lyspærer – Regal fra Belid /Homeroom.no
  Håndlaget i Sverige av Belid /Homeroom.no

  Regal er en større serie av vakre vegg og taklamper som gjerne kan kombineres om hverandre i gang, soverom, bad, stue og kjøkken. Alle lampene er utsøkt produsert ved Belids egen fabrikk i Sverige.

  Vegglamper i stilrent design /Homeroom.no

  Regal Taklampen fra Belid fortsetter i samme designtråd som resten av vegglampene og har en luksuriøs, herskapelig stil og passer ypperlig som vakker belysning på bad eller gang og entré. Ved å bytte ut lyspærene kan du enkelt forandre utseendet til lampen.

  Regal messing taklampe /Homeroom.no
  Takplafond Regal fra Belid /Homeroom.no

  Les gjerne mer om vegglamper til gang og entré, Klassisk Bordlampe – Elegante Bordlamper i Klassisk Stil og Secto Lampe – Vakre naturlige lamper i tre fra Secto Design.

  Se også gode tips til interiør og stil, blant annet Loungestol med stil – A Conversation Piece fra Umage, Vakre Sidebord i Design – Små og flotte bord til hverdagsrom, stue og soverom eller Apotekerdisk – Kjøpmannsdisk og apotek kommoder med mange hyller og skuffer.