Hopp til innholdet
Hjem » Rehab og ombygging av sikringsskap – Fra gammelt til nytt

Rehab og ombygging av sikringsskap – Fra gammelt til nytt

  ombygging av gammel sikringsskap til nytt

  Fra skrusikringer til automater og jordfeilbrytere. Her er en oppgradering og modernisering av sikringsskap.

  Dette skapet var ganske fullt tidligere. Det brukes nemlig av hovedhuset og en liten hybel. Derfor er det også en ekstra måler.

  Først merker jeg av alle sikringene med riktig kursnummer, før jeg så begynner arbeidet med å demontere de gamle merkeskinnene og skrusikringene.  Ved hver demontering av gammel skrusikring var det viktig å merke ledningene med riktig kursnummer. En enkel tape og tusj gjør jobben med å koble alt sammen igjen etterpå, mye enklere.

  Den nye avdekningen lages av stansefabrikken. Denne spesifikke rammen er for 36 cm NEBB skap, men de kommer i flere størrelser.

  Så er det bare å montere opp de nye sikringene. Her brukes det moderne jordfeilautomater fra Eaton. Og det monteres også opp nytt overbelastningsvern (som manglet tidligere), samt overspenningsvern iht nåværende standard.

  Rehabramme 3-rader fra stansefabrikken /Elektroimportøren

  Ferdig montert og oppgradert sikringsskap.

  Rehab 360 ramme /Elektroimportøren

  Her fra en annen tidligere jobb. Her er både dør og innmat i sikringsskapet byttet i en rehab-ramme. Denne heldekkende løsningen får sikringsskapet til å fremstå som nytt og moderne, både på utsiden og innsiden.