Hjem » Kongle lampe i Tre fra Svenske Olsson & Jensen

Kongle lampe i Tre fra Svenske Olsson & Jensen

konglelamper i tre

Bring naturens former inn i hjemmet med disse flotte konglelampene i tre. Svenske Olsson & Jensen har designet disse flotte trelampene med fasong av en kongle.

Kongle-lampene er satt sammen av mange tynne plater av bjørk som skaper en nydelig, blendingsfri belysning som passer like fint inn på hytta som i hjemmet, eller som en dekorativ belysning i en kafé eller restaurant.

Konglelampe i Tre – Brun /Nordicnest.no
Konglelampe i lyst tre /Nordicnest.no

Kongle-lampene i tre er satt sammen av titalls små, tynne plater av bjørk finer. Disse tynne platene omkranser lyskilden, men vil også forsiktig slippe igjennom litt lys selv og eksponere det vakre tre mønsteret i hver og en bjørk plate.

Kongle lampe – Natur /Nordicnest.no
Konglelampe i sort tre /Nordicnest.no

Kongle lampene kommer i to versjoner, en versjon i mørkt-beiset treverk og en annen i lys natur.

Svenske Olsson & Jensen er et firma som spesialiserer seg på vintage og produkter av en litt annerledes karakter, noe disse trelampene med fasong av en kongle virkelig er.


Disse vakre konglelampene i tre fra AG Home har utseendet av kongler og er laget i lind. Lampene som kommer i både naturell og hvit variant har et vakkert utseende og skaper et fortryllende flott lys.

Kalmar Ø53cm – AG Home / Homeroom.no
Motala Ø70cm – AG Home / Homeroom.no

Totalt 6 forskjellige varianter kommer disse vakre og elegante kongle-lampene i treverk. Velg mellom Ø50 eller Ø70 modellen eller kombinér forskjellige lamper og størrelser for stor effekt.

Les mer om ettermontering av downlights, belysningtips av stue, interiørtips til hytta eller se disse flotte nye hagemøblene i bambus.