Kongle lampe i Tre fra Svenske Olsson & Jensen

Publisert av Lunelamper den

konglelamper i tre

Bring naturens former inn i hjemmet med disse flotte konglelampene i tre. Svenske Olsson & Jensen har designet disse flotte trelampene med fasong av en kongle.

Kongle-lampene er satt sammen av mange tynne plater av bjørk som skaper en nydelig, blendingsfri belysning som passer like fint inn på hytta som i hjemmet, eller som en dekorativ belysning i en kafé eller restaurant.

Konglelampe i brunt tre /Reforma.no

Konglelampe i brun & natur

Kongle lampe – brun /Reforma.no

Kongle-lampene i tre er satt sammen av titalls små, tynne plater av bjørk finer. Disse tynne platene omkranser lyskilden, men vil også forsiktig slippe igjennom litt lys selv og eksponere det vakre tre mønsteret i hver og en bjørk plate.

Kongle lampe – Natur /Reforma.no

Kongle lampene kommer i to versjoner, en versjon i mørkt-beiset treverk og en annen i lys natur.

Svenske Olsson & Jensen er et firma som spesialiserer seg på vintage og produkter av en litt annerledes karakter, noe disse trelampene med fasong av en kongle virkelig er.

I Norge er det nettbutikken Reforma.no som leverer hele sortimentet til Olsson & Jensen. Reforma selger også disse flotte treverk konglelampene som gir et deilig og behagelig lys, og fanger oppmerksomheten i rommet med sin uvanlige og natur-inspirerte form.


Disse vakre konglelampene i tre fra AG Home har utseendet av kongler og er laget i lind. Lampene som kommer i både naturell og hvit variant har et vakkert utseende og skaper et fortryllende flott lys.

Kalmar Ø53cm – AG Home / Homeroom.no
Motala Ø70cm – AG Home / Homeroom.no

Totalt 6 forskjellige varianter kommer disse vakre og elegante kongle-lampene i treverk. Velg mellom Ø50 eller Ø70 modellen eller kombinér forskjellige lamper og størrelser for stor effekt.

Les mer om ettermontering av downlights, belysningtips av stue, interiørtips til hytta eller se disse flotte nye hagemøblene i bambus.