Hopp til innholdet
Hjem » Kongle lampe i Tre fra Svenske Olsson & Jensen

Kongle lampe i Tre fra Svenske Olsson & Jensen

  konglelamper i tre

  Bring naturens former inn i hjemmet med disse flotte konglelampene i tre.

  Kongle-lampene er satt sammen av mange tynne plater av bjørk som skaper en nydelig, blendingsfri belysning som passer like fint inn på hytta som i hjemmet, eller som en dekorativ belysning i en kafé eller restaurant.

  Sjarmerende Konglelampe i tre – Fra Skånske Møbelhuset kommer denne flotte konglelampen i naturlig treverk. Lampen består av tynne plater av bjørkefinér, lagt lagvis over hverandre etter formen av en kongle. Denne lampen er kjempefin om du ønsker å bruke naturlige materialer i interiør og belysning.

  Denne trelampen skaper et koselig og sjarmerende lys som fokuseres hovedsaklig nedover, men det slipper også ut små lysstråler igjennom de tynne finérplatene i lampen.

  Konglelampe i Tre fra skånska møbelhuset /Trendrom.no
  Konglelampe i tre /Trendrom.no

  Konglelampen i tre kommer i fargene brunt, valnøtt, lyst og hel-sort.

  Kongle-lampene i tre er satt sammen av titalls små, tynne plater av bjørk finer. Disse tynne platene omkranser lyskilden, men vil også forsiktig slippe igjennom litt lys selv og eksponere det vakre tre mønsteret i hver og en bjørk plate.

  Kongle lampene kommer i to versjoner, en versjon i mørkt-beiset treverk og en annen i lys natur.

  Disse vakre konglelampene i tre fra AG Home har utseendet av kongler og er laget i lind. Lampene som kommer i både naturell og hvit variant har et vakkert utseende og skaper et fortryllende flott lys.

  Kalmar Ø53cm – AG Home / Homeroom.no
  Motala Ø70cm – AG Home / Homeroom.no

  Totalt 6 forskjellige varianter kommer disse vakre og elegante kongle-lampene i treverk. Velg mellom Ø50 eller Ø70 modellen eller kombinér forskjellige lamper og størrelser for stor effekt.

  Les mer om ettermontering av downlights, belysningtips av stue, interiørtips til hytta eller se disse flotte nye hagemøblene i bambus.