Hopp til innholdet
Hjem » Akvarium lampe – Med vanlig og farget lys

Akvarium lampe – Med vanlig og farget lys

  Med en akvarium lampe kan du få frem detaljer og farger og fremvise akvarium og fisk på best mulig måte. Disse akvarium lampene kan festes på toppen av et akvarium eller direkte med sugekopp på innsiden av glasset og kommer også med farget lys.

  Akvarium lampe som festes på glasset. 10W led /LEDlyskilder.no
  18W Akvarium lampe med hvitt og blått lys /LEDlyskilder.no

  Den største forskjellen mellom en vanlig armatur eller lampe og en akvarium-lampe er at en akvarium-armatur er beregnet for god lysspredning på kort avstand, samt at armaturen er designet for å tåle fuktig luft og miljø uten å ta skade.

  En akvarium lampe får frem farger og gir bedre forhold for planter og fisk /LEDlyskilder.no

  Mange av led-lampene for bruk til akvarium skaper også et lysbilde som fremhever detaljer og farger i et akvarium på best mulig måte. Ofte er LED diodene satt sammen på en slik måte at flere farger kombineres sammen for å gi best mulig lys ned i vannet.

  Et akvarium lys kombinerer ofte forskjellige lysfarger for optimal belysning /LEDlyskilder.no

  For dem som ønsker å fremvise et akvarium i best mulig lys vil det være en god investering i å montere et akvarium lys. Velger man en akvariumlampe av god kvalitet som tåler fukt og har et spesialtilpasset lysbilde, vil man få en lampe som gir mye glede i mange år.

  Denne lampen for akvarium kommer i flere modeller hvor hver og én av dem kan justeres ett titalls centimeter i hver retning slik at du får en lampe som passer til flere typer akvarium, også selvbygde.

  Akvariumlampe med justerbar lengde /LEDlyskilder

  Dersom du ikke ønsker at lampen skal monteres på oversiden av akvariumet kan du montere en lampe som festes på innsiden av tanken. Denne modellen med sugekopper kommer i flere lenger, og også med en fargeskiftende modell dersom du ønsker å forandre utseendet på vannet.

  Akvarium lampe med farge /LEDLyskilder.no

  Få flere tips til belysning på vår blogg, les om belysning av stue, LED lysrør eller leselamper til hjemmet.