Hopp til innholdet
Hjem » Nutty – Lekker eksklusiv glasslampe fra Design By Us

Nutty – Lekker eksklusiv glasslampe fra Design By Us

  Den elegante og lekre «Nutty» serien fra Design By Us er perfekt til å skape en varm og eksklusiv atmosfære og en belysning som setter stemningen. Lampene av farget og klart munnblåst glass har en organisk og avrundet form hvor lyset fra lampen skaper fantastiske refleksjoner.

  Design By Us bruker ofte naturen som inspirasjon for sine vakre lamper, og har her latt seg inspirere av formene til en eikenøtt, med den karakteristiske hatten av forgylt metall og vakre buet munnblåst glass. Lampene kommer i flere størrelser og er velegnet for å skape et dempet og eksklusivt inntrykk i hjem, butikk og restaurant.

  Elegante former og varme farger /Lampemesteren.no

  Designet av Rasmus Larsson for Design By Us, Rasmus Larsson står bak en rekke andre kjente designserier som blant annet de svært populære Ballroom lampene og New Wave. Ett kjennetegn bak alle disse lampene er bruken av fargerik glass, munnblåst og håndlaget i høy kvalitet!

  Nutty Glasslamper fra Design By Us /Lampemesteren.no
  Nutty kommer i to størrelser – og flere farger /Lampemesteren.no
  Nutty Glasslamper fra Design By Us /Lampemesteren.no

  Bruk Nutty-lampene over spisebordet, kjøkkenøya eller i det koselige hjørnet i stuen og la den skape en koselig atmosfære med en vakker moderne vri. Nutty-lampen er tilgjengelig i forskjellige størrelser, farger og materialer slik at du kan finne akkurat den rette komposisjonen som passer innredningen.

  Nutty Glasslamper fra Design By Us /Lampemesteren.no

  Oppdag flere vakre lamper, les blant annet mer om Vakre Lamper med Hvitt Glass – Elegant og Behagelig Lys, Taklamper til Kjøkkenøy – Elegant belysning på kjøkken og Vegglampe til Gang og Entré – Lampetips til gangen.