Hopp til innholdet
Hjem » Vakre lamper i rotting, kurv og flettet tre

Vakre lamper i rotting, kurv og flettet tre

  Rottinglamper er kjempeflotte for å få en landlig, rustikk og sjarmerende belysning i hjemmet, men passer også veldig flott sammen med en moderne interiørstil som et kontrastelement og blikkfang. Lamper av rotting og flettet tre kan man bruke både innendørs, på hytten eller utendørs under tak eller plassert i et lysthus.

  HKliving platt kurvlampe /Kitchentime.no
  Belly flettet taklampe fra Ferm Living /Lunehjem.no

  Cebu lampene fra PR Home er håndflettet i Filipinene på tradisjonelt vis og laget av lampakanay. En type plante som har en flott og røff overflate. Cebu er derfor vakker som dekorativ lampe til alle typer interiørstiler, moderne såvel som rustikke og landlige. Cebu kommer i flere størrelser og kan gjerne kombineres om hverandre eller hengende alene, ute som inne(under tak).

  Cebu fra PR Home over kjøkken øy/Homeroom.no
  Cebu – Kjempefin både ute og inne – Pr Home/Homeroom.no
  Cebu – Kjempefin både ute og inne – Pr Home /Homeroom.no
  Bali – En vakkert flettet lampe av rotting fra Marksløjd /Lampegiganten.no

  Braided fra Ferm Living er noen vakre og delikate lamper av flettet rotting som er perfekte dersom du ønsker en lampe med myk belysning på soverommet eller over et bord. Lampene er designet av Ferm Living og skaper et mykt og fint lys hvor tusenvis av lysstråler vil finne veien igjennom den håndflettede rottingen og skape en vakker lyseffekt. Les mer om lamper til soverom.

  Lamper av flettet rotting – Ferm Living /Lampemesteren.no

  Aruba er en kjempeflott vegglampe av flettet rotting fra Globen Lighting som skaper et mykt og varmt dekorlys i hjemmet. Denne kan plasseres med fordel rundt omkring i boligen for stemningsfull belysning, men passer kanskje spesielt godt inn som lampe i stue, gang eller i trapp. Se gjerne også tips til belysning i stue eller lys til trapp.

  Aruba fra Globen Lighting /Homeroom.no

  Bali fra By Rydéns er en tropisk og eksotisk inspirert lampe med tette draperte lag av naturfiber som omkranser lyskilden. Lampen har et naturlig utseende og passer fint for å skape kontrast i interiøret mellom det moderne og det naturlige og rustikke.

  Bali fra By Rydéns – Eksotisk naturfiber lampe /Lampegiganten.no
  Tropisk inspirert naturlampe hvor lyset slipper ut igjennom fibrene /Lampegiganten.no

  Les gjerne mer om Trelamper til Bolig – Vakre og Naturlige lamper i Tre, Kjempefine Lamper i Bambus, Skjenk og kommode til gang og stue eller flotte Lamper til Hytte.


  Bygg dine egne lamper og belysning
  Bygg dine egne lamper og belysning /Lampedeler.no