Hopp til innholdet

Avlange Glasslamper til spisebord

Avlange glasslamper over stue eller spisebord har vært populære en stund – og det er ikke så rart. Disse avlange lampene som ofte er festet med kjetting og innhyller lyskilden i et bur av glass passer godt inn i de fleste hjem og interiør stiler.

Matt messing og opale glasskjermer /Lampegiganten

Med enhver glasslampe så er det viktig å velge den riktige dekorasjonslyspæren for å få et varmt og behagelig lys.

Marika er en kjempefin taklampe med 5 ovale glasskupler i opal-hvitt glass som skaper en elegant kontrast til det svarte metallet og opphenget. Lampen har også en svak bøyd form som skaper et stilig uttrykk og blikkfang. En avlang, moderne glasslampe med mange skjermer som passer kjempefint til et spisebord eller kjøkkenøy.

Marika avlang glasslampe i et moderne design /Lampegiganten.no

Enrique fra Lindby er en flott og lang lampe med fire rav-fargede glasskjermer som lyser ned mot bordet, men som samtidig gir en flott glød utover i rommet. Lampen har en moderne kombinasjon av treverk og svart metall som skaper et stilrent design og gir samtidig en varme til innredningen.

Enrique fra Lindby – Dekorativ og moderne avlang pendellampe med farget glass /Lampegiganten.no

Diplomat – Aneta

Diplomat lampen fra Aneta / Scan Lamps er en vakker lampe i klart glass hvor selve lyskildene settes i fokus. Diplomat kommer som både takpendel i flere versjoner og bordlampe.

Diplomat – Scan Lamps /Homeroom
Diplomat – Scan Lamps /Homeroom

Charterhouse

Charterhouse fra Eglo Leuchten er en rektangelformet glasslampe med 3 lyskilder. Dette er en rimelig variant, se prisen på Lampegiganten.

Charterhouse /Lampegiganten

Sander Taklampe

Sander taklampe i glass og messing /Homeroom

 

Eleasa med Easydim-pærer og vaiermekanisme

Eleasa passer perfekt over et spisebord eller en benk. Lampen er dessuten utstyrt med Easydim-pærer. Disse gjør at Eleasa kan dimmes enkelt og greit med en vanlige veggbryter.

Eleasa /Lampegiganten
Eleasa /Lampegiganten

Dovre

Dovre lampen har blitt en populær variant i tusenvis av hjem. Dette er en avlang glasslampe med skrånende kanter og kjetting fester.

Dovre lampen passer perfekt på hytten

Denne avlange lampen passer perfekt over et større bord og gir et godt -dekkende lys. Dovre modellen kommer i en hel serie av både tak, pendler, bord og vegglamper – Se hele utvalget på Christiania Belysning

Dovre kommer i både 3 og 4 lyskilders versjon

Adrian – Kuppellampe i glass og svart metall

Adrian Taklampe med 4 runde kuppellamper på rekke /Homeroom
Adrian Taklampe med 4 runde kuppellamper på rekke /Homeroom

By rydéns gross bar pendel

Eksklusiv avlang glasslampe fra By rydéns i den populære «Gross» serien. Lampen er satt sammen av titalls håndblåste glasskuler og kommer i enten røk-farget eller klart glass. Perfekt over et spisebord eller et langbord.

Gross Bar – By Rydens / Homeroom.no
Gross Bar – By Rydens / Homeroom.no

 

Husk – Dekorasjons lyspærer

En Edison pære til en glasslampe er for meg et must, her får du den gode, gule varmen og de synlige glødetrådene som passer perfekt til en avlang glasslampe. Disse er også dimbare.

Lese mer?