Avlange Glasslamper til spisebord

Avlange Glasslamper til spisebord

Avlange glasslamper over stue eller spisebord har vært populære en stund – og det er ikke så rart. Disse avlange lampene som ofte er festet med kjetting og innhyller lyskilden i et bur av glass passer godt inn i de fleste hjem og interiør stiler.

Med enhver glasslampe så er det viktig å velge den riktige dekorasjonslyspæren for å få et varmt og behagelig lys.

 

Charterhouse

Charterhouse fra Eglo Leuchten er en rektangelformet glasslampe med 3 lyskilder. Dette er en rimelig variant, se prisen på Byggmax.

Sander Taklampe

Sander taklampe i glass og messing /Homeroom

 

Dovre lampen passer perfekt på hytten
Dovre kommer i både 3 og 4 lyskilders versjon

Dovre

Dovre lampen har blitt en populær variant i tusenvis av hjem. Dette er en avlang glasslampe med skrånende kanter og kjetting fester.

Denne avlange lampen passer perfekt over et større bord og gir et godt -dekkende lys. Dovre modellen kommer i en hel serie av både tak, pendler, bord og vegglamper – Se hele utvalget på Christiania Belysning

 

Tiff er en rimelig avlang lampe i glass

Tiff

Tiff er en rimelig variant av de avlange lampene. Her settes lyskilden i fokus ved å bruke tynne metallstenger rundt glasset.

 

Venezia

Lekker taklampe i glass og sort metall, med stramme og rette linjer i moderne stil. Denne kommer også i en 3 x lyskilde versjon, samt taklampe og bordlampe. Se produkt og pris på Christiania Belysning.

Adrian Taklampe med 4 runde kuppellamper på rekke /Homeroom
Adrian Taklampe med 4 runde kuppellamper på rekke /Homeroom

 

Husk – Dekorasjons lyspærer

En Edison pære til en glasslampe er for meg et must, her får du den gode, gule varmen og de synlige glødetrådene som passer perfekt til en avlang glasslampe. Disse er også dimbare.

Back to top