Hopp til innholdet
Hjem » Avlange Glasslamper til spisebord

Avlange Glasslamper til spisebord

  Avlange glasslamper over stue eller spisebord har vært populære en stund – og det er ikke så rart. Disse avlange lampene som ofte er festet med kjetting og innhyller lyskilden i et bur av glass passer godt inn i de fleste hjem og interiør stiler.

  Matt messing og opale glasskjermer /Lampegiganten

  Med enhver glasslampe så er det viktig å velge den riktige dekorasjonslyspæren for å få et varmt og behagelig lys.

  Marika er en kjempefin taklampe med 5 ovale glasskupler i opal-hvitt glass som skaper en elegant kontrast til det svarte metallet og opphenget. Lampen har også en svak bøyd form som skaper et stilig uttrykk og blikkfang. En avlang, moderne glasslampe med mange skjermer som passer kjempefint til et spisebord eller kjøkkenøy.

  Marika avlang glasslampe i et moderne design /Lampegiganten.no

  Enrique fra Lindby er en flott og lang lampe med fire rav-fargede glasskjermer som lyser ned mot bordet, men som samtidig gir en flott glød utover i rommet. Lampen har en moderne kombinasjon av treverk og svart metall som skaper et stilrent design og gir samtidig en varme til innredningen.

  Enrique fra Lindby – Dekorativ og moderne avlang pendellampe med farget glass /Lampegiganten.no

  Diplomat – Aneta

  Diplomat lampen fra Aneta / Scan Lamps er en vakker lampe i klart glass hvor selve lyskildene settes i fokus. Diplomat kommer som både takpendel i flere versjoner og bordlampe.

  Diplomat – Scan Lamps /Homeroom
  Diplomat – Scan Lamps /Homeroom

  Charterhouse

  Charterhouse fra Eglo Leuchten er en rektangelformet glasslampe med 3 lyskilder. Dette er en rimelig variant, se prisen på Lampegiganten.

  Charterhouse /Lampegiganten

  Sander Taklampe

  Sander taklampe i glass og messing /Homeroom

   

  Eleasa med Easydim-pærer og vaiermekanisme

  Eleasa passer perfekt over et spisebord eller en benk. Lampen er dessuten utstyrt med Easydim-pærer. Disse gjør at Eleasa kan dimmes enkelt og greit med en vanlige veggbryter.

  Eleasa /Lampegiganten
  Eleasa /Lampegiganten

  Dovre

  Dovre lampen har blitt en populær variant i tusenvis av hjem. Dette er en avlang glasslampe med skrånende kanter og kjetting fester.

  Dovre lampen passer perfekt på hytten

  Denne avlange lampen passer perfekt over et større bord og gir et godt -dekkende lys. Dovre modellen kommer i en hel serie av både tak, pendler, bord og vegglamper – Se hele utvalget på Christiania Belysning

  Dovre kommer i både 3 og 4 lyskilders versjon

  Adrian – Kuppellampe i glass og svart metall

  Adrian Taklampe med 4 runde kuppellamper på rekke /Homeroom
  Adrian Taklampe med 4 runde kuppellamper på rekke /Homeroom

  By rydéns gross bar pendel

  Eksklusiv avlang glasslampe fra By rydéns i den populære «Gross» serien. Lampen er satt sammen av titalls håndblåste glasskuler og kommer i enten røk-farget eller klart glass. Perfekt over et spisebord eller et langbord.

  Gross Bar – By Rydens / Homeroom.no
  Gross Bar – By Rydens / Homeroom.no

   

  Husk – Dekorasjons lyspærer

  En Edison pære til en glasslampe er for meg et must, her får du den gode, gule varmen og de synlige glødetrådene som passer perfekt til en avlang glasslampe. Disse er også dimbare.

  Lese mer?