Hopp til innholdet
Hjem » Soleil fra Le Klint – En fantastisk stor, bred og tynn pendellampe til bord

Soleil fra Le Klint – En fantastisk stor, bred og tynn pendellampe til bord

  soleil fra le klint

  Soleil fra Danske Le Klint er en nydelig pendellampe med et stilrent og tidløst utseende av høy kvalitet og lekkert design som passer ypperlig inn over et stue eller spisebord. Soleil er en bred og stor hengelampe med en tynn skjerm som sprer lyset fint nedover mot overflaten av et bord, eller kanskje en kjøkkenøy og bar.

  Le Klints ikoniske stil og håndbrettede plisséskjerm som fremdeles brettes på tradisjonelt vis av håndverkere i Danmark gir en naturlig og stilig estetikk, pakket inn i en moderne og tidløs form. Soleil er designet for å etterligne solens evne til å distribuere lys fra sentrum, og vil være et vakkert midtpunkt i belysningen.

  Soleil fra Le Klint med håndbrettet lampeskjerm /Lampemesteren
  Soleil – Le Klint over kjøkkenøy /Lampemesteren

  Som andre Le Klint lamper har også Soleil en elegant håndbrettet papirskjerm. På denne lampen er undersiden av lampeskjermen dekorert med et håndbrettet papirmønster som skal etterligne solens lysstråler – og gir samtidig en flott dekorativ lyseffekt og mønster.

  Soleil fra Le Klint kommer i tre fargevarianter /Lampemesteren
  Håndbrettet Plisséskjerm som fanger og leder lyset /Lampemesteren

  Soleil pendellampen kommer i to størrelser og i tre flotte moderne farger. Soleil er en vakker pendellampe uten unødvendige detaljer som hyller tanken om at ”Less is more”. Med sin slanke form er Soleil en anvendelig lampe som kan brukes både over spisebordet, i møtelokalet eller i restauranten.
  Plisséskjermen hindrer blending, men den energibesparende LED-lyskilden, sørger for at du allikevel får et tilstrekkelig lys.  

  Le Klint er spesialister på håndbrettede lampeskjermer og utfører enda produksjonen på tradisjonelt vis i deres fabrikk i Danmark. Se gjerne også disse fine gulvlampene fra Le Klint, perfekt som belysning i en mørk stuekrok.

  Le Klint 30 /Lampemesteren.no

  Lamella fra Danske Le Klint har en håndbrettet lampeskjerm av papir som sprer lyset på en behagelig og myk måte og vil være et kjempefint valg dersom du er ute etter en dekorativ trapp eller stue belysning.

  Lamella – Kan brukes både som tak og vegglampe – Her sammen med pendler fra Le Klint /Lampemesteren
  Lamella – Kan brukes både som tak og vegglampe – Le Klint /Lampemesteren

  Les gjerne mer om avlange lamper som er flotte å montere over et langt bord, se de unike lampene av tre, få inspirasjon til å velge din neste lysekrone eller oppdag tips for belysning av stue.