Hopp til innholdet
Hjem » Store taklamper – Elegante og flotte taklamper og plafonder i stor størrelse

Store taklamper – Elegante og flotte taklamper og plafonder i stor størrelse

  store taklamper og takplafond

  En stor taklampe er kjempefin å montere i svære eller avlange rom som for eksempel stue, gang og entré eller kjøkken. Her kan du finne ideer til ekstra store takplafonder og taklamper som kan monteres i hjemmet, lamper som vekker både oppsikt og som samtidig gir et godt lys med god spredning ut i rommet. Mange av disse taklampene kan også monteres på vegg eller kombineres sammen med flotte pendellamper og andre dekorlamper for å skape en god belysning i hjemmet.

  Dersom du er ute etter en stor taklampe som skaper et mykt og vakkert lys vil Nr 26 fra danske Le Klint være et elegant valg. Lampen er laget opal-hvit plast som er håndfoldet på tradisjonelt vis på deres danske fabrikk. Resultatet er en unik og stemningsfull taklampe som er kjempefin å montere i taket på soverommet eller i stue.

  26 fra Le Klint /Lampemesteren

  Svep fra Konsthantverk er en stor, rund taklampe med et interessant rustikk og industrielt uttrykk. Den utvendige rammen av rå jern eller messing har en nydelig patina og oksidasjon som gir et unikt og spennende utseende, perfekt for deg som er ute etter en taklampe eller plafond til et landlig hjem eller til deg som simpelthen er ute etter noe unikt og rustikt.

  Svep taklampe i rustikk stil fra Konsthantverk /Lampemesteren.no

  Konsthantverk er en liten lampeprodusent som holder til i Tyringe i Sverige. Her har de i 90 år produsert lamper ved sin egen fabrikk hvor ofte håndlagde detaljer og røffe materialer brukes.

  Clava Up fra Umage er en vegg og taklampe i plafond-fasong som er laget tre med vakre spiler som lyset trenger igjennom og en fin overflate med synlige trefiber og mønstre. Clava Up er ypperlig å bruke som en dekorativ vegg og taklampe i husets rom og kommer i flere fargevarianter. Clava up lampene kommer også i to størrelser, noe som for eksempel gjør det mulig å kombinere stor og liten hengende sammen på veggen i forskjellige høyder for ekstra dekorativ effekt.

  Clava Wood Up i lyst tre /Lampemesteren.no
  Clava Wood Up i mørkt tre /Lampemesteren.no

  Lucia fra Loom Design er en stor takplafond og taklampe med en ren og moderne design som er tilgjengelig i tre farger og flere størrelser. Den største taklampen måler hele 60 cm i diameter og vil være et godt valg til større rom, stue, kjøkken og gang.

  Lucia – Store taklamper fra Loom Design i moderne design /Lampemesteren

  EOS fra Umage er en kjent og ettertraktet lampe som ofte monteres på soverom og i gang/entré. Lampen som er satt sammen med ekte fjær vil her lyse opp på en myk og stemningsfull måte og bidra til en romantisk og avslappet atmosfære. EOS kommer også i en stor taklampe som er perfekt for større rom, bruk gjerne dimbare pærer og utnytt det vakre lyset til det fulle.

  EOS fra Umage /Lampemesteren.no

  Clara fra danske Flos er en eksklusiv takplafond i stor størrelse som også kan henges på veggen. Clara kommer opprinnelig som hel-hvit, men man kan montere på dekorasjonsringer i flere farger, blant annet kobber, sort, røyk og mer. Clara har et opal-hvitt glass som sprer lyset på en diffus og behagelig måte som også kan dimmes.

  Clara fra FLOS /Andlight.no

  Tancerdi fra Lindby er en utrolig vakker og elegant taklampe / takplafond med en base og armer av gyllen metall samt flotte glasskuppler på tuppen av hver arm i opal-hvitt glass som skaper en flott kontrast til gullfargen, men som også sprer lyset på en vakker måte.

  Tancerdi fra Lindby /Lampegiganten.no

  Moon C450 fra Antidark er et annet godt alternativ til deg som ønsker en stilren og moderne taklampe som er stor men som samtidig vil oppleves som diskrét. Moon lampene fra Antidark kommer i flere størrelser og har en lekker avrundet form.

  Moon C450 – Antidark /Andlight.no

  En taklampe i stoff og tekstil er et fint og stilrent alternativ som med sin runde form og enkle design vil passe nærmest universalt inn i ethvert rom, men er kanskje ekstra godt egnet til soverom og kontor. Lamper i stoff og tekstil kommer i mange farger og størrelser noe som gjør det lett å finne seg en favoritt som matcher andre interiørdetaljer.

  Stonewash takplafonder i stoff fra PR Home /Kitchentime.no
  Sebatin lampe i stoff /Lampegiganten.no

  Calipso fra Italienske Artemide er en stor og unike takplafond som også kan henges på veggen. Calipso er designet av Neil Poulton og han vant Menzione d´Onore Premio Compasso d´Oro 2011 designprisen for denne unike og spesielle lampen. Månen er brukt som inspirasjon til denne lampen og det organisk uregelmessige mønsteret er vakkert og vekker begeistring også når lyset slukkes. Kjempeflott å bruke som en dekorativ takplafond eller vegghengt dekorlampe.

  Calipso fra Artemide /Andlight.no
  Calipso fra Artemide /Andlight.no

  Agmar er en stor og luksuriøs takplafond med armer som strekker seg utover i rommet og gir dermed en god lysspredning selv i store rom som i en stue eller i avlange rom slik som for eksempel gang og entré.

  Agmar takplafond av nikkel og messing /Lampegiganten

  Les gjerne mer om vegglamper til stue, lys og lamper til trapp eller se disse flotte og store vegglampene man kan henge på veggen, perfekt til både stue og entré. Få tips til avlange lamper som passer fint inn over et spisebord og se gjerne våre tips om vakre lysekroner.