Hopp til innholdet
Hjem » Svart Lysekrone – Elegante lysekroner og lamper i sort design

Svart Lysekrone – Elegante lysekroner og lamper i sort design

  sorte lysekroner og lamper

  En lysekrone eller en stor lampe i svart passer fint til mange interiørstiler, i et moderne hjem vil den for eksempel skape et blikkfang og bli et elegant kontrastelement som skaper lys og atmosfære i rommet. Svarte lamper og lysekroner har lenge vært et godt valg for en litt mer eksklusiv og avdempet belysning.

  Her vil som oftest lyskildene selv stå for mye av det dekorative, noe som gjør at svarte lamper og lysekroner oppleves både stilrene og tidsriktige.
  Her kan du se våre tips blant både tradisjonelle og klassiske sorte lysekroner så vel som moderne lysekroner og større lamper i svart design. Få den moderne og trendy stilen i hjemmet ved å velge belysning som passer sammen med de fleste andre interiørstiler.

  Apiales 9 Pendel Mat Black Smoked /Lampemesteren.no
  Cosmos lysekrone i sort fra Scan Lamps /Homeroom.no

  Atom lysekronen fra Halo Design er designet av Emanuele Patton og har dreibare ledd, svart base og lekre røyk-fargede glasskupler. Atom klarer seg fint alene, men dersom du har et større bord med behov for to lamper kan du vri og vende på Atom til du får en helt unik belysning og stil.

  Atom – Halo Design /Glass og Interiør

  Flos 2097 er en ekstravagant og elegant lysekrone med mange pærer i et moderne design som kommer i flere farger og også i matt-svart. 2097 vil passe flott inn i både det rustikke interiøret, i det moderne hjem eller på hytta. Lampene kommer i flere størrelser og vil være perfekt som taklampe under høye tak, ved siden av trapp, over stuebord eller over spisebordet. Velg mellom messing, krom eller matt-sort.

  Flos 2097 – Vakker og moderne lysekrone /Andlight.no

  Mr Tubes fra Tonone er en unik og industriell lysekrone som med sin design ønsker å vise at tradisjonell mekanikk og håndverksredskaper kan være en vakker, så vel som en funksjonell løsning.

  Mr.Tubes fra Nederlandske Tonone /Lampemesteren.no
  Mr.Tubes fra Nederlandske Tonone /Lampemesteren.no

  Discus 49 taklampen fra Care of Bankeryd er en utrolig vakker lampe av sort glass og metall som vil skape et utrolig vakkert og koselig lys i rommet. Det moderne designet er designet av Monika Mulder for det svenske merket, og de fem vakre glasskuplene sprer et behagelig og stemningsfullt lys.

  Discus 49 – Care of Bankeryd /Nordicnest.no
  Mir pendel fra Belid /Lampemesteren

  Manola fra Danske Herstal har et elegant og stilrent utseende som passer kjempeflott inn i det moderne hjemmet. Manola kommer i flere farger men deres lysekrone i svart er blant de mest populære modellene. Avhengig av hvor stor lampe du ønsker eller hvor stor takhøyde du har kan du velge mellom den medium store 12 pærer versjonen, eller den ekstra store 20 pærers lysekronen. Med Manola kan du sette ditt eget preg på lampen og forandre utseendet raskt ved å simpelthen prøve ut forskjellige dekorasjonspærer.

  Manola fra Herstal – En fasjonabel og stilren lysekrone /Nordicnest.no

  Paralume fra Kolarz er en ekstravagant og vakker avlang stor lampe i svart tekstil som er rikt dekorert med glitrende krystaller i sort og krystall. En kjempeflott lampe som vil skape et vakkert lys over et langbord når mørket og kvelden senker seg.

  Paralume fra Kolarz /Lampegiganten.no

  Waldorf er en lekker taklampe med mange pærer i svart med 12 røykfargede glasskupler som forgrener seg ut i alle retninger. En elegant lampe dersom du ønsker en eksklusiv, mørk belysning i stue eller soverom.

  Waldorf taklampe i svart og røyk /Homeroom

  Den fantastiske Tage taklampe fra Care of Bankeryd er perfekt for deg som vil ha en unik lampe som virkelig skiller seg ut! Tilgjengelig i flere varianter men her i lekker sort med klare glasskupler som vil gi et vakkert og stemningsfull belysning.

  Tage i svart og klart glass /Nordicnest.no

  Filo fra KÖGL er en enkel, rustikk og landlig inspirert lysekrone i svart metall hvor de mange buede formene og svarte metall spiler står for dekoren. Filo kommer i flere størrelser og også som en vegglampe, og vil passe like fint inn i den landlige stilen som i et moderne hjem.

  Filo – Rustikk og sjarmerende lysekrone i sort metall /Lampegiganten.no

  Den sorte lampen Leo fra danske By rydens har et moderne og kult design hvor dens mange armer og lyskilder stråler ut i rommet som en sol og skaper hygge og mye lys. Kjempefin dersom man bruker fine dimbare lyspærer.
  Les gjerne mer om lamper med mange pærer.

  Leo fra By Rydens /Nordicnest.no
  Moderne lysekrone i svart metall hvor lyskildene settes i fokus /Lampegiganten.no

  Dersom du er ute etter en svart lysekrone i klassisk stil vil Marie Therese lysekronen Searchlight kanskje være midt i blinken for deg. Med sin klassiske, tidløse stil vil Marie Therese dekorere hjemmet og samtidig kaste et vakkert lys med sine mange armer i sort metall og akrylglass. Med en diameter på 74 cm passer denne lysekronen fint inn over et større bord, f.eks et spisebord eller sofabord.

  Marie Therese – Svart lysekrone i klassisk stil /Lampegiganten.no

  Marie Therese kommer også i en litt mindre variant, men i samme stil. Dette gjør den fin å ta i bruk i rom med lavere takhøyde eller på et soverom og barnerom.

  Marie Therese – Svart lysekrone i klassisk stil /Lampegiganten.no
  Harakiri lysekrone – sort/røyk /Andlight

  Florean XL er en avlang og molekyl inspirert takpendel i svart metall hvor lyspærene blir atomene. Denne lampen kommer uten lyspærer og du kan enkelt forandre utseendet ved å bytte til forskjellige lyspærer, her kan du se den med hvite lyspærer – men du kan også prøve sorte eller klassiske glødetråd pærer for å forandre utseendet.

  Florean XL /Homeroom

  Kinan fra Lindby er en moderne og flott lampe som er satt sammen av sorte skiver med en gyllen innside som vil reflektere lyset og skape en varm og koselig atmosfære i rommet. Kinan har et moderne preg og vil definitivt vekke oppsikt og skape begeistring der den henger.

  Kinan fra Lindby /Lampegiganten.no

  Se gjerne flere tips om lysekroner, blant annet lysekroner i moderne og klassisk stil, elegante antikke lamper i gammeldags stil, fine lamper du kan henge opp på hytta eller se hvordan du kan skape flott belysning på kjøkkenet.