Hopp til innholdet
Hjem » Apiales fra Nuura – Grasiøs lysekrone med glasskuppel

Apiales fra Nuura – Grasiøs lysekrone med glasskuppel

  Apiales fra danske Nuura er en vakker og grasiøs lysekrone med tidløs sjarm, mykt lys og ett kjempeflott håndverk. Apiales er designet av designeren Sofie Refer som har fordypet seg innenfor bruken av glass i belysning og som har brukt sin kunnskap for å skape denne vakre pendellampen kombinerer metall med tradisjonelt munnblåste glasskuppler.

  Apiales fra Nuura /Lampemesteren.no

  Apiales er en moderne og romantisk lysekrone og pendellampe som fungerer fint i alle husets rom og er tilgjengelig i flere farger og størrelser som passer ditt behov. Apiales er nylig utvidet med to nye lamper i samme serie, disse har 9 glasskuppler i sort metall og røkfargede glasskuppler, samt rav-farget glass med metall i gyllen messing.

  Apiales fra Nuura /Lampemesteren.no
  Apiales 18 Lysekrone av messing med opal-hvite kuppler /Lampemesteren.no
  Apiales 18 Lysekrone Satin Black/Opal White /Lampemesteren.no

  Inspirasjonen til Apiales kommer fra blomster, og de elegante rørene utfolder seg som vakre blomsterstilker som fullføres av det munnblåste glasset. Hver glasskuppel peker ut fra midten av lampen og gir lys ut i rommet. Spesielt lekker er lampen når den dimmes ned og blir et midtpunkt i husets belysning, og vil passe perfekt inn over et spisebord, i stuen eller nedhengt i trapp.

  Nuura er et dansk designmerke som har spesialisert seg på belysning i nordisk stil med en sensuell og myk undertone. Nuura finner sin inspirasjon i naturens former og estetikk, noe som har sitt sin preg på deres fantastiske og elegante design.

  Les gjerne mer om vakre lamper med mange glasskuler, eller se de fantastiske Ballroom lampene med farget glasskuppel fra Design By Us. Se også tips til belysning i stuen eller fine lamper til hytta.