Hopp til innholdet
Hjem » Clava Up fra Umage – Lekker Vegglampe og Taklampe av eikespiler

Clava Up fra Umage – Lekker Vegglampe og Taklampe av eikespiler

  Clava Up fra den danske designprodusenten Umage er en rund og stilren lampe som kombinerer tradisjonell, autentisk treverk og håndverk med moderne indirekte belysning og et stilrent skandinavisk design. Lampen har et nydelig rundt mønster av laserskårne eikespiler som skaper et kjempeflott lysmønster langs vegg.

  Clava Up kan monteres og brukes både som vegglampe og som taklampe, med sin runde form og mange spiler av tre, skaper den ett vakkert mønster av lys som sprer seg ut langs vegg og tak.

  Clava Wood Up i lyst tre /Lampemesteren.no
  Clava Up fra Umage /Lampemesteren.no

  Perfekt til hytte og dekorativ veggbelysning

  Clava Wood Up fra Umage – med synlige fibre og årringer i treverk /Lampemesteren.no

  Clava er en serie lamper fra Umage som opprinnelig ble designet ut av metall, men har siden kommet i en rekke fine varianter hvor treverk er benyttet i produksjonen. Lampene kommer i tre forskjellige fargenyanser og har et unikt og flott overflate med synlige trefiber og mønstre.

  Clava Wood Up i mørkt tre /Lampemesteren.no

  Clava Up er kjempefin å bruke som en dekorativ vegglampe, f.eks som belysning i trapp eller som vegglampe i stuen. Siden lampene kommer i to forskjellige størrelser kan man med fordel henge opp to lamper i hver sin diameter inntil hverandre for en spesiell og dekorativ effekt.

  Lampene er idelle både som belysning i hus og bolig, men ikke minst som sjarmerende og autentiske lamper på hytta. Siden Clava Up også kommer i en hel-sort variant og er perfekt for å skape en skarp kontrast til hvite vegger og et ellers stilrent skandinavisk interiør.

  Les gjerne mer om alle de flotte Clava lampene fra Umage, se også våre tips til belysning til kjøkken, antikke lamper eller fine trelamper.