Hopp til innholdet
Hjem » Wallpipe – Oksiderte lysekrone og lamper av vannrør for rustikk stil

Wallpipe – Oksiderte lysekrone og lamper av vannrør for rustikk stil

  For å skape den rustikke og røffe stemningen vil lamper og belysning spille en viktig rolle. Disse rustne og oksiderte lampene som er satt sammen av vannrør fungerer som blikkfang i interiøret og ved å finne de riktige lampene vil man lettere kunne skape en gjennomført stil og atmosfære.

  Dersom du ønsker en røff og rå stil som både er industrialisert og rustikk vil kanskje disse spesielle lampene og lysekronen fra Wallpipe være noe for deg. Satt sammen av kobberrør og oksiderte metallrør har lampene et unikt utseende som både er værbitt og røft.

  Røffe detaljer

  Wallpipe lysekronen er en røff og rå lysekrone med en base av oksidert kobber som med sin patina og rustholdige områder vil være en lysekrone og lampe som vekker oppsikt og setter stemningen. For deg som ønsker en atmosfære av industri og rustikk vil denne lysekronen bli et fantastisk blikkfang i interiøret.

  Wallpipe lysekrone med oksidert kobber /Lampemesteren.no
  Lysestaker og vegglamper av vannrør /Lampemesteren.no

  Vegglamper, lysekrone og lamper som er laget av vannrør og passer kjempefint inn som stemningsbelysning i restauranter, barer eller i hjem hvor man har mye synlig betong og ønsker den røffe, uraffinerte stilen som disse lampene gir.

  Wallpipe vegglampe av vannrør /Lampemesteren.no
  Wallpipe rustikk vegglampe i svarte rør /Lampemesteren.no

  Wallpipe lampene kommer i en hel serie for bord, vegg, tak og lysestaker, slik at du kan få god og stemningsfull belysning i den røffe industristilen.

  Wallpipe bordlamper /Lampemesteren.no

  Les samtidig mer om Antikke lamper, Industrilamper eller se våre andre tips til rustikke lamper og belysning.