Gross lampe fra By Rydens – Lekker glasskule lampe

Publisert av Lunelamper den

Gross er en spektakulær lampe fra By Rydens som består av en rekke glasskuler i forskjellige størrelser og farger som vil stråle av eleganse i hjemmet.

Gross fra By Rydens kommer i flere størrelser og farger, lampen kommer også som en takplafond og bordlampe, itillegg til den mer kjente pendel varianten.

Gross fra svenske By Rydens består av en klynge bestående av 32 munnblåste glasskuler som gir et fantastisk og lekkert lys i rommet. Med forskjellige farger og sin unike stil får man en spesiell og unik lampe som gir en vakker belysning til alle rom i hjemmet.

Gross Amber fra By Rydens /Homeroom

Gross Grande

Ønsker du noe ekstra uttrykksfullt vil kanskje «Grande» varianten av den populære gross lampen være noe å tenke på.

Gross Grande er en ekstra stor lampe hvor diameteren har vokst fra 50 cm til 62 cm og passer derfor i rom med stor takhøyde, over store bord eller der hvor du ønsker å skape ett ekstra blikkfang med belysningen.

Gross Grande Ø62 Amber – By Rydéns /Homeroom
Gross Grande Ø62 /Homeroom
De munnblåste glasskulene skaper vakre refleksjoner
Gross Smoke lampe fra By Rydens /Homeroom

En spennende fargenyhet er at gross lampene nå kommer i de elegante fargene burgunder og multi. Den burgunder fargede varianten har en eksklusiv og dyp tone av burgunder som gjør den like elegant i dagslys som når lyset skrus på om kvelden.

Burgunder fargen gjør seg samtidig like godt i både lyse som mørke interiørstiler, men for deg som ønsker mer farger i interiøret vil kanskje Gross multi være noe for deg. Multi lampen er sammensatt av flerfargede glasskuler som gir et mer lekent og fargerikt uttrykk.

Gross Burgunder – Lekker nyhet fra by rydens /

Gross Bar – Avlang Gross-lampe

Til lange bord eller spisestuen har By Rydens utviklet en avlang variant av gross lampen som kommer i fargene klar og røyk-grå.

Avlang lampe «Gross smoke» /Homeroom
Avlang lampe «Gross amber» /Homeroom

Gross i flere varianter

Populariteten til gross-serien har gjort at By Rydens har fortsatt å utvide sortimentet og utvalget av belysning. Noen nyheter er blant annet de mindre, men likefullt elegante bordlampene i gross lampeserien.

Gross bordlampene kommer i tre lekre farger og vil bli en vakker dekorbelysning over en kommode eller en skjenk i stuen.

Gross plafond – Spennende taklampe nyhet /Homeroom

Les mer om flere flotte glasskule lamper, lamper i fargerikt glass, pendellamper eller belysning til stuen.