Hopp til innholdet

Gross lampe fra By Rydens – Lekker glasskule lampe

Gross er en spektakulær lampe fra By Rydens som består av en rekke glasskuler i forskjellige størrelser og farger som vil stråle av eleganse i hjemmet.

Gross fra By Rydens kommer i flere størrelser og farger, lampen kommer også som en takplafond og bordlampe, itillegg til den mer kjente pendel varianten.

Gross – By Rydens / Homeroom.no

Gross fra svenske By Rydens består av en klynge bestående av 32 munnblåste glasskuler som gir et fantastisk og lekkert lys i rommet. Med forskjellige farger og sin unike stil får man en spesiell og unik lampe som gir en vakker belysning til alle rom i hjemmet.

Gross Amber fra By Rydens / Homeroom.no
Gross Smoke Grey / Homeroom.no

Gross Grande

Ønsker du noe ekstra uttrykksfullt vil kanskje «Grande» varianten av den populære gross lampen være noe å tenke på.

Gross Grande er en ekstra stor lampe hvor diameteren har vokst fra 50 cm til 62 cm og passer derfor i rom med stor takhøyde, over store bord eller der hvor du ønsker å skape ett ekstra blikkfang med belysningen.

Gross Grande Ø62 Amber – By Rydéns/ Homeroom.no
De munnblåste glasskulene skaper vakre refleksjoner/ Homeroom.no
Gross Smoke lampe fra By Rydens/ Homeroom.no

En spennende fargenyhet er at gross lampene nå kommer i de elegante fargene burgunder og multi. Den burgunder fargede varianten har en eksklusiv og dyp tone av burgunder som gjør den like elegant i dagslys som når lyset skrus på om kvelden.

Burgunder fargen gjør seg samtidig like godt i både lyse som mørke interiørstiler, men for deg som ønsker mer farger i interiøret vil kanskje Gross multi være noe for deg. Multi lampen er sammensatt av flerfargede glasskuler som gir et mer lekent og fargerikt uttrykk.

Gross Burgunder – Lekker nyhet fra by rydens/ Homeroom.no

Gross Bar – Avlang Gross-lampe

Til lange bord eller spisestuen har By Rydens utviklet en avlang variant av gross lampen som kommer i fargene klar og røyk-grå.

Avlang lampe «Gross smoke» / Homeroom.no
Avlang lampe «Gross amber»/ Homeroom.no

Gross i flere varianter

Populariteten til gross-serien har gjort at By Rydens har fortsatt å utvide sortimentet og utvalget av belysning. Noen nyheter er blant annet de mindre, men likefullt elegante bordlampene i gross lampeserien.

Gross bordlampene kommer i tre lekre farger og vil bli en vakker dekorbelysning over en kommode eller en skjenk i stuen.

Gross plafond – Spennende taklampe nyhet / Homeroom.no

Les mer om flere flotte glasskule lamper, lamper i fargerikt glass, pendellamper eller belysning til stuen.