Hopp til innholdet
Hjem » Singapour – Vakre lamper i asiatisk og østlig stil

Singapour – Vakre lamper i asiatisk og østlig stil

  Singapour kolleksjonen fra det franske designhuset Market Set har hentet inspirasjon fra tradisjonell asiatisk arkitektur og design til å skape disse vakre lampene i autentisk østlig og asiatisk stil. Disse elegante asia-inspirerte lampene består av stablede lampeskjermer som overlapper hverandre i kontrastfylte farger og naturlige materialer, slik som lin, bambus og rotting.

  Singapour fra Market Set /Lampegiganten.no

  Taklampen Singapour XXL er ideell for deg som ønsker et skikkelig blikkfang i belysningen. Denne store pendellampen har et vakkert tradisjonelt asiatisk inspirert design med koniske former og overlappende lampeskjermer. Lampen kommer i tre forskjellige farger som gjerne kan kombineres i et større rom, eller over et langbord. Men den kan også henge alene over et rundt bord.

  Store takpendler med asiatisk design /Lampegiganten.no

  Det brede utvalget av lamper i forskjellige størrelser, fasonger og farger gjør at du kan kombinere og plassere lampene om hverandre i bolig eller kafe for å skape et stilig helhetsinntrykk. Med sine livlige farger og elegante fasonger vil disse asia inspirerte lampene bidra til å skape liv og vakkert lys i din interiørstil.

  Vakre asiatisk inspirerte lamper /Lampegiganten.no
  Dekorative farger og østlig design /Lampegiganten.no
  Et livlig og fargefull belysning /Lampegiganten.no

  Gulv og bordlampen i Singapour serien er enkle å plassere rundt omkring i boligen. Lampene har en myk fargepalett med beroligende og avslappende fargevalg som via den tynne lampeskjermen av lin og rotting sprer et mykt og varmt lys utover i hjemmet.

  Asiatisk inspirert bordlampe som gir et behagelig og mykt lys /Lampegiganten.no
  Gulvlampe med asiatisk lampeskjerm av lin, bambus og rotting /Lampegiganten.no

  Få mer inspirasjon til lamper og belysning, se blant annet Kjempefine Lamper i Bambus, Papirlampe og Rislampe i Moderne & Tradisjonell Design eller Gulvlampe til stue – Ideer og inspirasjon for gulvlamper som passer kjempefint til stuen.