Hopp til innholdet
Hjem » My Little Lamper fra Seletti – Søte og dekorative minihus bordlamper

My Little Lamper fra Seletti – Søte og dekorative minihus bordlamper

  Seletti er et Italiensk designhus som har spesialisert seg på unike og fascinerende lamper som leker med former, farger og etablerte standarder. Selettis lamper skaper har ofte en morsom og humoristisk vinkling, og passer særdeles godt for deg som liker det sære og spesielle i innredningen.

  «My little» er en serie med dekorative lysende hus, landskap og gater, plassert inne i en rund glasskuppel som egner seg kjempefint til et dekorativt bakgrunnslys på kommode, i vinduskant eller som et pyntelys på et sidebord. Denne søte figurlampen avgir et mykt og varmt lys som skaper en koselig atmosfære i rommet.

  My little serien fra Seletti /Lampemesteren.no

  Med «My little holiday» glasskuppel lampen kan du drømme deg bort til varmere steder på en sydhavsøy og la det koselige, varme lyset fra bungalowen lyse opp nattbord eller stuevindu. Glasslampen har en intrikat og detaljert dekorasjon med hvit sand, turkisblått vann, palmer, stråtak og skjeve trerammer.

  Søte minihus i glasskuppel /Lampemesteren.no
  My little serien fra Seletti /Lampemesteren.no

  My little neighbor er et klassisk amerikansk landhus med to etasjer, overbygget terrasse, gressplen, sykkeldekkhuske og trær.Lampens lys kommer fra huset og lyser ut av vinduene når lampen tennes. Det supersøte designet gir en hjemmekoselig følelse og en hyggelig atmosfære.

  Dekorative lysende minihus i glasskuppel /Lampemesteren.no

  Se gjerne også flere kule og søte lamper fra Seletti blant annet Lyssabel lampe i mange farger | Linea fra Seletti Nye Figurlamper fra Italienske Seletti, Bouche – Kul Lampe i Flaske fra Seletti eller Kule og Rare Lamper – Perfekt som dekorasjon.

  Dersom du liker spennende og unike lamper vil du kanskje også like disse Antikke lampene med sjel og antikk design eller kanskje disse Ikoniske Italienske Designlampene.