Hopp til innholdet
Hjem » Taklamper Glass – Vakre takplafonder av glass

Taklamper Glass – Vakre takplafonder av glass

  Skap et hyggelig og flott lys med disse vakre taklampene og takplafondene av glass og krystall, flott som dekorativ belysning i stue, gang og soverom. Taklampene av klar eller farget glass gjør seg fint sammen med enhver interiørstil og passer til de fleste farger.

  Juni er en elegant dråpeformet takplafond i glass og metall fra svenske Globen, som med sin klassiske design passer ypperlig inn i landlig eller klassisk interiørstil. Juni kommer i to versjoner, hvor en er i klart glass, mens den andre har en frostet overflate.

  Crisp er en elegant takplafond med fargede glasskuler som skaper en flott effekt og et vakkert lys. Perfekt for deg som ønsker en vakker og interessant takplafond til gang/entré, soverom og stue.

  Crisp takplafond med fargede glasskuler /Jotex.no

  Eiklipta fra danske Louis Poulsen er en vakker og elegant takplafond av munnblåst opalt glass som sprer et mykt og komfortabelt lys. Gjerne heng flere av takplafondene sammen på linje for en effektfull belysning.

  Eiklipta – Louis Poulsen /Nordicnest.no
  Eiklipta – Louis Poulsen /Nordicnest.no
  Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er limana-stor-avlang-lampe-i-krystall-1000x1000.jpg
  Limana – Stor og avlang lampe med krystaller /Lampegiganten.no

  Miraia fra Lucande er en lekker nyhet av glamorøse krystall lamper som kombinerer dekorative geometriske former i gyllent eller sølv metall med store og glitrende krystaller. Lampene kommer både som takplafond eller som nedhengt lampe og vil utvilsomt skape et blendende vakkert lys med ett vakkert spill av lys og refleksjoner fra sine mange krystaller.

  Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Lucande-Miraia-lampe-i-krystall-og-gull-1000x1000.jpg
  Miraia fra Lucande /Lampegiganten.no

  Alobani er en lignende spennende nyhet som kombinerer glamour og eksklusivitet med en tidløs og et stilrent ytre som ikke virker for prangende. Med sine mange vakre krystaller skaper lampene ett nydelig lys når kvelden senker seg og lyset reflekterer ut i rommet.

  Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er alobani-pendellampe-krystaller-1000x1000.jpg
  Alobani pendellampe i krystall /Lampegiganten.no
  Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er alobani-lampe-krystall-1000x1000.jpg
  Alobani taklampe i krystall /Lampegiganten.no

  Tsar er en dekorativ og flott takplafond med klare glassplater som omhyller tre lyskilder. Lampen har et klassisk, emperisk utseende og gjør seg kjempefint i en landlig eller klassisk interiørstil.

  Tsar – Aneta /Homeroom.no

  Gregg fra Italienske Foscarini er en innovativ og annerledes taklampe av hvitt glass med en ujevn form, perfekt for å skape dekorativ belysning i taket. Gregg serien kommer også som bord og pendellamper.

  Gregg – Foscarini /Lampemesteren.no
  Gregg – Foscarini /Lampemesteren.no

  Takplafonden Harry produseres for hånd etter gamle tegninger og design fra begynnelsen av 1900-tallet. Lampen lages av dyktige håndverkere, noe som gjør at hver og en lampe er helt unik.

  Harry – Håndlaget antikk takplafond /Lampegiganten.no

  Over Me er en stilren og moderne takplafond fra Norske Northern som kommer i fargene hvit eller mørkegrå. Den opale glasskjermen skaper et mykt lys med god spredning ut i rommet.

  Over me – Northern /Hviit.no
  Asteria Up – Taklampe fra Umage /Glass og interiør
  Asteria Up – Taklampe fra Umage /Glass og interiør

  Moon fra Antidark er en lavtbyggende takplafond i et moderne og minimalistisk design. Flott som takbelysning i hele boligen.

  Moon – Antidark /Lampemesteren

  Lorenzo kombinerer glass og gyllen messing på en elegant måte. Med sine tre glasskupler skaper denne taklampen et vakkert lys og passer fint inn i stue, bad eller soverommet.

  Lorenzo – Takplafond med glasskupler /Homeroom

  Nagano er en takplafond i et enkelt design som gjør at den lett kan plasseres i de fleste rom, med sin smarte nattlys funksjon og glitrende glass tilfører den allikevel mye dekor til rommet.

  Nagano – Takplafond med glitrende glass og nattlys funksjon /Lampegiganten

  MyBathroom Seru taklampen fra Phillips passer flott inn på badet. Lyset fra lampen er konstruert og justert slik at den skal fremvise så korrekt hudfarge som mulig og er samtidig ip44 klassifisert.

  Seru – Taklampe til bad /Lampeguru.no

  TR fra danske menu har et enkelt og stilrent utseende og består av en glasskuppel i polert hvitt glass med en messingbase som skaper en vakker kontrast.

  TR – Menu /Nordicnest.no

  Widar er en lekker og dekorativ taklampe med antikk-messing og hvite glasskupler som sprer seg asymmetrisk ut fra stammen av taklampen.

  Widar – Takplafond av messing og hvitt glass /Homeroom

  Glenlia er en lekker takplafond av akryl som ser like fin ut når lyset er av som når den slås på. Lampen kan dimmes via en vanlig veggbryter.

  De populære kuppel-lampene gjør seg fint som taklampe i mange rom, her kan du se Tink lampen som har en svært elegant fremtoning av gyllen messing, hvitt glass og synlige stramme-stenger som skaper et rustikk utseende.

  Tink – kuppellampe i hvitt glass /Homeroom

  Antonios er en firkantet lampe hvor hver side er dekket av klart glass, taklampen gir et godt lys og passer flott inn på hytta, til mørke eller rustikke interiørstiler.

  Antonios takplafond /Lampegiganten

  Få flere tips til belysning i stue, tynne taklamper og de vakre flowerpot lampene. Gjør det komfortabelt i hjemmet med disse myke sofaene eller dekorér med rottingmøbler ute og inne.

  Nyhetsbrev med kampanjer, tilbud og nyheter!

  [newsletter_form type=»minimal» lists=»undefined» button_color=»undefined»]