Hopp til innholdet
Hjem » Blossi Lampe fra Nuura – Lekker og moderne

Blossi Lampe fra Nuura – Lekker og moderne

  Blossi lampene fra Nuura er en delikat og lekker serie lamper som passer flott inn i hele hjemmets rom og skaper et vakkert, koselig lys i en moderne innpakning. Blossi har en slank og minimalistisk design hvor lampeskjermen av glass er avrundet og bøyd, med en lyskilde som lyser mot en gyllen metallplate som deretter skaper et vakkert og mykt indirekte lys.

  Blossi – Nuura Takpendel /Lampemesteren

  Blossi kommer i mange former slik at du kan kombinere dem og bruke de forskjellige lampene flere steder i boligen. Benytt vegglampene for å ønske gjester velkommen eller som vegglamper på bad.
  Gulvlampene kan plasseres for å skape et koselig lys i hjørnet av stuen, mens blossi takpendlene kan med sitt flotte og stilrene design gjerne brukes som kjøkkenbelysning, mens bordlampen kan fint plasseres i vinduet som vindulampe.

  Blossi pendellampe /Lampemesteren
  Blossi kommer også i sort versjon /Lampemesteren

  Som vinduslampe vil blossi lampene fra Nuura bli et vakkert blikkfang som gir et vakkert lys og fine refleksjoner i vinduet når mørket senker seg. Se tips til flere flotte vinduslamper.

  Dersom du også har en kjøkkenøy som stikker ut eller et kjøkken uten overskap langs en vegg med vinduer vil også Blossi være et elegant tillegg som skaper et kjempeflott lys ned mot benkeflaten, men også gir dekorativt lys ut i rommet. Se tips om lamper til kjøkken.

  Blossi pendellamper av glass /Lampemesteren
  Blossi kommer også i en stor versjon – kjempefin til store bord /Lampemesteren

  Et annet elegant alternativ er Damn Fashionista fra Halo Design som er en utrolig lekker serie av lamper med dekorativt mønstret glass som sprer lyset på en lekker måte. Damn Fashionista kommer i gyllen messing eller moderne sort og passer kjempeflott som dekorativ belysning. Les mer om dekorative lamper til vindu.

  Stålampe i vakkert mønstret glass – Damn Fashionista /Glass og interiør
  Glasspendler – Damn Fashionista /Glass og interiør
  Bordlampe – Damn Fashionista sort /Glass og interiør
  Vindupendler og stålampe – Damn Fashionista /Glass og interiør

  Få flere tips om flott belysning, se blant annet vegglamper til bad, hvordan man kan planlegge belysning, flotte vegglamper til stue eller bordlampe i sort.