Hopp til innholdet
Hjem » Vegglamper til badet – Tips og inspirasjon

Vegglamper til badet – Tips og inspirasjon

  Vegglamper på bad er viktige av mange grunner, ikke bare vil de gi en estetisk preg på baderommet, de vil samtidig spre lyset i flere «lag» og sikre godt lys mot ansikt til sminke, barbering og stell.

  Ettersom man normalt både starter og avslutter dagen foran speilet på badet, er god belysning rundt speilet like viktig som lyset ned fra taket. Ved å installere en lampe over eller ved siden av speilet ditt, forhindrer man lyset fra taket i å kaste sjenerende skygger nedover ansiktet ditt når du bruker sminke, barberer deg eller pusser tenner.

  Miira Vegglampe Rock Grey/Opal White /Lampemesteren

  Den vakre Poudrier fra franske DCW drar inspirasjon fra det klassiske uttrykket «ut å pudre nesen» og imiterer sådan en klassisk pudderskål som lar deg speile deg selv i lyset fra lampen. Poudrier er en delikat vegglampe av messing med lokk på hengsel som både lar deg justere lysnivået, men også lar deg speile deg selv.

  Poudrier vegglampe av messing fra DCW /Lampemesteren.no
  Poudrier etterligner en klassisk pudderdåse og har speil med hengsel i lampen som også brukes til å justere lysnivået /Lampemesteren.no

  Namrom baderomsarmatur er en klassisk lampe med en innebygget stikkontakt som gjør at du lett får tilgang til hårføner, barbermaskin og lignende. Lampen i led har høyt lysutbytte og en enkel og diskret design.

  Namron baderomslampe med stikkontakt /Elektroimportøren.no

  Namron baderomsskap lamper av led har et moderne og stilrent design med nedoverrettet lys som gir god belysning over ansiktet. Lampene kommer i både svart og hvit.

  Moderne og rimelig baderomslamper av led fra namron /Elektroimportøren.no

  Tinia fra Nordlux er en slank og moderne vegglampe som kan monteres over speilet og gir et fint lys ned over ansiktet men også opp mot vegg og tak. Disse speillampene har en bredde på 60 cm og kan gjerne stå dobbelt over et større speil.

  Tinia vegglampe til speil /Lampemesteren.no
  Romeo Babe pendler – Et stilfullt alternativ til vegglamper /Lampemesteren

  Oyster lampen fra danske Ferm Living er en spennende og innovativ vegglampe som er perfekt for dekorativ belysning hengende alene på en vegg i gang, stue eller bad. Les mer om oyster lampen fra Ferm Living.

  Oyster er en stor og avlang vegglampe, perfekt som veggdekorasjon /Lampemesteren.no

  Dersom du våkner om natten er det fint å ikke måtte gå inn på et fullt opplyst baderom, et tips er da å installere egen dimmer på vegglampene slik at man kan bare benytte disse som belysning om natten.

  Lampene fra Lampe Gras har en lang og interessant designhistorie bak seg, opprinnelig blant de første lampene som fokuserte på funksjon og ble mye brukt i fabrikker og kontor på starten av århundret.

  304 fra Lampe Gras /Lampemesteren

  304 serien fra Lampe Gras er et ideelt valg dersom du ønsker en kombinasjon av funksjon og utseende, og er på utkikk etter lamper til badet med med en industriell og et rustikt preg. 304 kommer i mange varianter med skjermer i sort, hvit, halvgjennomsiktig glass eller kobber i rå antikk eller blankpolert finish. Passer kanskje særdeles godt til bad i betong. Les mer om lampene i 304 serien fra lampe gras.

  304 fra Lampe Gras /Lampemesteren

  Blossi er en lekker og moderne vegglampe i klart og frostet glass fra Nuura som lyser med et lekker indirekte lys. Vegglampen passer lekkert inn som dekobelysning i korridor, entré, bad eller stue og skaper et nydelig, varmt og hyggelig lys.

  Blossi – Vegglampe i glass fra Nuura /Lampemesteren

  Romeo Babe fra Flos er utsøkte lamper i en blanding av mønstret krystallglass og polykarbonat som skaper et lekkert lysspill når lampen tennes.

  Romeo Babe vegglampe fra Flos /Lampemesteren
  Phillips Hue Speil med lys /Lampeguru

  Kappa fra PR home er en kjempeflott serie av lamper med et rustikk preg som passer kjempefint inn i bad med landlig eller antikk stil.

  Kappa fra PR Home – Rustikke lamper til bad /Homeroom

  Julie fra Lucande er en moderne og avlang speillampe i LED og forkrommet metall, en stilren speillampe som gir et fint lys både nedover og utover mot ansikt.

  Julie – Speillampe fra Lucande /Lampegiganten.no

  Liila 1 fra Nuura er lekre plafonder med en base av metall i gyllent gull eller glitrende sølv som passer kjempefint som dekorative lys plassert over speil. ved siden av speil eller andre steder på baderomsveggene.

  Liila 1 fra Nuura /Lampemesteren

  Velg mellom glass i frostet opal eller klart og mønstret glass for å få uttrykket du ønsker.

  Harlekin Duo fra Herstal er kjempeflott speillampe med stilrent og moderne design som både gir et fint lys opp og ned, men også ut i rommet. Med sitt frostede glass skaper Harlekin Duo et mykt lys som ikke blender, men virker behagelig og skaper en stemningsfull belysning på badet.

  Harlekin Duo fra Herstal /Nordicnest.no
  Sanya – Moderne speilbelysning /Lampegiganten.no

  Vipp 525 er små og dekorative vegglamper som passer ypperlig for plassering over speil og sprer et mykt lys via diffusor, samt igjennom de små perforeringene i lampeskjermen.

  Vipp 524 vegglampe /Lampemesteren

  Vipp 524 kan vinkles og har små perforeringer som skaper et fint dekorativ lys. På grunn av dens lille størrelse kan man enkelt plassere flere ved siden av hverandre, også på mindre bad.

  Vipp 524 vegglampe /Lampemesteren

  Sinne fra svenske Belid har en vakker og elegant eliptisk form som kaster lyset opp og ned langs veggen, og kommer i en rekke moderne, myke farger som gjør seg fint til både hvite, sorte eller fargerike bad med en moderne stil. Vegglampen kommer både med gyllen messing innside eller i mørk antrasitt.

  Sinne fra Belid /Lampegiganten.no

  Mood fra Lightpoint er en moderne serie av vegglamper som lyser med et indirekte lys opp og ned langs veggen og kommer i mange farger og størrelser som gir deg mange valgalternativer. Man kan f.eks montere de små Mood 1 lampene lengre ned ved siden av speil eller den avlange mood 3 eller mood 4 langs oversiden av speilet.

  Mood 4 – avlang lampe til bad /Lampemesteren
  Mood 1 /Lampemesteren
  Indirekte belyst speil INLIGHT /Lampegiganten
  Kantbelyst veggspeil til bad fra Toplight /Lampegiganten

  Luigi fra Aneta er en dekorativ og stilfull vegglampe i gammeldags stil som passer fint inn i elegante baderom hvor man ønsker en klassisk eller vintage stil over belysningen.

  Luigi i krom antikk /Homeroom
  Luigi i messing antikk /Homeroom

  Evoke fra Herstal er en lekker vegglampe til badet som skaper et flott dekorasjonslys med sitt opal/frostet glass som gir et mykt lys mot ansikt og ut i rommet. Evoke kommer i tre fargevarianter og i størrelsen small eller large.

  Evoke fra danske Herstal /Nordicnest.no

  Grant fra Nordlux er en lekker kuppelformet vegglampe i ren skandinavisk stil hvor øvre del av glasset er en del av rammen i metall. Glasset i frostet glass gir et mykt og blendingsfritt lys.

  Grant fra Nordlux /Lampeguru
  Grant fra Nordlux /Lampeguru
  Flos IC CW 1 – Lekre vegglamper, perfekt som dekorlys på bad /Andlight.no

  Gjerne les mer om IP44 lamper til bad og soner på badet, hvordan man skal plassere downlight på bad, planlegge belysning i et nytt hus eller hytte eller vakre speil med farget glass.

  Circus AYTM . Speil i farget glass /Lampemesteren.no

  Les gjerne mer om Stilige Metall Wire-Hyller til kjøkken, bad og stue. Panton Wire Fra Montana, Lampe til Bad – Tips & Inspirasjon til baderomslamper og belysning og Bordlampe Tips og Inspirasjon – Fine bordlamper til din bolig.