Hopp til innholdet
Hjem » Rosa Lamper – Vakre lamper i rosa farger

Rosa Lamper – Vakre lamper i rosa farger

  vakre rosa lamper

  Pynt opp hjem og stue med disse flotte lampene i rosa farger, perfekt dersom du ønsker å matche et rosa interiør eller elementer i rosa med vakker og elegant belysning.

  Flowerpot VP3 Bordlampe /Lampemesteren

  Frans fra Globen Lighting består av tynne, delikate frynser i tekstil som henger ned langs bånd av gyllen messing og skaper både en dekorativ stemning, men også et mykt og fint lys. Kommer som både taklampe og en dekorativ bordlampe som kan plasseres rundt omkring i hjemmet.

  Den lekre vegglampen Blush fra Northern har myke og avrundede kanter med en lettbetjenelig dimmerknapp plassert i midten av veggfestet. Lampen egner seg kjempeflott som lesebelysning og dekorlampe ved siden av seng eller sofa.

  Blush vegglampe fra Northern /Lampegiganten.no

  Panthella MINI bordlampe er en mindre versjon av den ikoniske bordlampen og designet til Louis Poulsen, kjempeflott som dekorativ bordbelysning på et sidebord eller plassert på toppen av en kommode eller skjenk.

  Panthella MINI bordlampe – Louis Poulsen /Lampemesteren

  Concentric er en fantastisk flott og inspirerende serie av dekorativ veggbelysning som består av ringer i forskjellige farger som lyser opp med et vakkert indirekte lys. Concentric kan du plassere rundt omkring i boligen eller i kontoret for stemingsfull dekorbelysning som gir en magisk effekt når mørket faller på.

  Concentric Rosa /Lampemesteren
  By Rydens – Bellissimo /Lampeguru

  Atmosfera fra Italienske Slamp skaper stil og varme i rommet med sine elegante frynser og opal-hvite glasskuppel som gir et mykt og fint lys omkring i boligen. Denne kan gjerne plasseres i vinduskanten som en vindulampe, eller på toppen av en kommode eller skjenk i gang og stue. Siden Atmosfera kommer i flere størrelser og farger kan man også velge å kombinere dem sammen for økt effekt.

  Atmosfera fra Slamp /Lampemesteren

  Diablo fra svenske Belid er en kjent klassiker som består av flere ringer i farget metall som fanger opp lyset og sprer det ut i rommet på en måte som ikke virker blendende men samtidig dekorativt. Diablo er derfor et populært valg som lampe til kjøkken eller spisebord, men diablo kommer også i en større serie av lamper til alle rom, blant annet elegante gulvlamper i flere farger.

  Diablo – Belid /Lampemesteren
  Diablo – Belid /Lampemesteren

  Multi Lite fra Gubi er en lekker liten takpendel som egner seg like fint som spisebordbelysning, som stemningslampe i stue. Multi lite kan du vri og vende på for å vinkle lyset der du ønsker det eller for å skape din egen form på lampen.

  Multi Lite – Gubi /Nordicnest.no

  De nydelige Ballroom lampene fra Design By Us er en serie dekorative glasspendler i farget glass som kommer i en mengde forskjellige elegante farger og størrelser. Perfekt som eksklusiv og delikat belysning rundt omkring i boligen, både hengende alene eller hengende sammen i en drapering over bord og trapp.

  Ballroom lamper i munnblåst glass /Lampemesteren

  Ballroom lampene består av vakre kupler i farget, munnblåst glass med håndmalte detaljer i fin kombinasjon med farget metall eller messing.

  Som artig dekorbelysning vil kanskje Mice fra Italienske Seletti være et kjempeflott valg! Deres populære serie i dyremotiv inneholder både søte mus, rampete ravner og apekatter i mange farger og stillinger.

  Figurlamper fra Seletti /Lampemesteren

  Ritz er en stilfull og vakker glasslampe i rosa farget glass med en rund form og enkelt uttrykk som kommer i en rekke forskjellige farger, noe som betyr at man også kan kombinere forskjellige farger sammen dersom man ønsker det.

  Ritz – Globen Lighting /Nordicnest

  EOS fra Umage er en kjent og kjær fjærlampe som nå kommer i flere flotte farger, deriblant denne myke og rosa varianten. Med eos kjøper man lampeskjerm separat, som betyr at du kan bruke denne som både takpendel, vegglampe eller gulvlampe.

  Eos Rosa fjærlampe /Lampeguru

  Se gjerne flere og flotte lamper til hjemmet, blant annet vakre lamper til vindu, bordlamper i glass, elegante speil med farget glass, vegglamper til bad eller elegant belysning i stue.