Hjem » Inspirerende & Vakre Moderne Lysekroner til Stue, Spisebord og Soverom

Inspirerende & Vakre Moderne Lysekroner til Stue, Spisebord og Soverom

Moderne lysekroner passer fint over middagsbordet, i hall, stue eller over trappen. Moderne tolkninger av lysekronen kan ta mange veier, her har jeg forsøkt å fokusere på lamper med flere lyskilder som best kan fungere som et fokuspunkt i belysningen.

Stor Flos 2097 Pendel Messing /Hviit.no

Lysekronen er nemlig mer enn bare en kilde for lys, de definerer interiøret ditt og blir naturlige blikkfang for gjester og deg selv. Les også dette innlegget for mer generell belysning av soverom.

Manola 30 – Stor moderne lysekrone fra Herstal /Nordicnest.no

Megafon fra Konsthantverk er en spektakulær taklampe og lysekrone av beste kvalitet fra Konsthantverk, designet av Jesper Ståhl. Megafon lysekronen er laget av ekte rå messing som er håndvalset og satt sammen for hånd på fabrikken i Tyringe, Sverige. Denne stilige lysekronen med sitt unike og rustikke sjarm, ser flott ut over et spisebord eller over stuebordet.

Håndvalset av rå messing /Lampemesteren.no
Røff og rustikk messing lampe som etterhvert vil utvikle en vakker patina /Lampemesteren.no

Lyspunktene i lampen skaper en stemningsfull glød akkurat der du trenger det, over salongbordet eller kjøkkenbordet, arbeidsbordet eller soverommet, bare fantasien setter grenser.

Aria / Avia – Slamp

Fra Italienske Slamp kommer denne eksklusive og moderne pendel lysekronen. Slamp er ett forholdsvis ungt designhus som fokuserer mye på å utvikle sine helt egne og patenterte materialer som de inkorporer i belysningen de lager.

Aria – Slamp /Lampegiganten
Avia – Svart moderne lysekrone /Lampegiganten

Brisbane – Jotex

Moderne lysekrone i en minimalistisk stil – Her settes lyskildene i fokus og du kan enkelt bytte på utseendet ved å benytte hvite, edison eller sorte dekorpærer.

Brisbane – Jotex /Homeroom

Forandre utseendet med forskjellige dekorpærer

Brisbane – Jotex /Homeroom
Amp fra Normann Copenhagen /Nordicnest.no

Soscik – Terzani

Eksklusiv lysekrone fra Italienske Terzani laget av tynne kjettingtråder i nikkel. Med en prislapp som runder over 100.000 kroner er dette en lysekrone som derimot ikke passer inn i de aller flestes budsjett.

Terzani lysekrone /Lampegiganten

De lekre harakiri lysekronene fra Design by us er både moderne og tradisjonelle på en gang. Med sitt flotte design og eksklusive materialer i sort eller gull får du en lampe som vil skape en deilig atmosfære i et rom.

Flashwood – Eksklusiv Lysekrone i tre fra Masiero

Eksklusiv moderne lysekrone i tre fra den Italienske luksus-produsenten Masiero. Lysekronen er laget av eik med tupper av lysende metakrylat og led. Denne lysekronen har et påfallende design og er hele 140 cm i diameter.

Flashwood – Lysekrone i tre – Masiero /Lampegiganten
Flashwood – Lysekrone i tre – Masiero /Lampegiganten

Drops – Globen

Lekker glasspendel fra Svenske Globen, lampen består av mange individuelle glasskuler, hengende som i en dråpe eller en klase druer.

Galaxy – Nielsen Light

Galaxy er en fascinerende moderne pendellampe fra Danske Nielsen Light. Denne moderne lampe-tolkningen av universet vil garantert få sin del av gjesters oppmerksomhet. Lampen har en rekke flotte detaljer og integrert led.

Galaxy – Nielsen Light /Lampeguru
Galaxy – Nielsen Light /Lampeguru
Galaxy – Nielsen Light /Lampeguru

Messing & Retro – Madam Stoltz

Lekker retro-inspirert lysekrone fra Madam Stoltz i den fascinerende sputnik-stilen som var svært populær på 60 og 70-tallet. Lysekronen kommer i blank og skinnende messing som gjør den til ett naturlig design midtpunkt i ett rom.

Retro Lysekrone /Glass og interiør

Gyllenheim Giant

Eksklusiv mattsvart taklampe med 24 glasskupler i klart glass som fordeler seg ut i rommet og gir et godt lys og vakkert lysspill.

Gyllenheim Giant /Homeroom

Sputnik inspirert moderne taklampe i sort og klart glass

Gyllenheim Giant /Homeroom

Monaco – Jotex

Moderne lampe som kommer i nikkel/sotet glass eller messing/hvite kupler, og lange lampearmer som strekker seg ut i rommet.

Monaco – Jotex /Homeroom

Moderne taklampe i Nikkel eller Messing

Monaco – Jotex /Homeroom

Hero – By Rydens

Med sine utstikkende lampeholdere minner Hero lampen fra Danske By Rydens om trekvister som stikker ut i forskjellige retninger.
Moderne og elegant lysekrone med elementer av messing og svart – 2 farger som passer godt sammen. Bruk lysekronen sammen med noen fine dekorpærer.

Hero – By Rydens /Lampeguru

Candela fra Trio Leuchten er en lekker og dekorativ moderne lysekrone med rund form som er innsatt med krystaller som vil glitre i lyset fra de sentralt plasserte lyskildene i lampen. Den kommer i flere farger, blant annet denne flotte messing varianten.

Candela lysekrone /Lampegiganten

Apiales 18 Brushed Brass/Opal White

Blomsterinspirert moderne lysekrone fra Nuura hvor nydelige messing-armer strekker seg ut som blomsterstilker og ender i en opal-hvit, håndblåst lampekuppel.

Apiales fra Nuura /Lampemesteren
Apiales fra Nuura /Lampemesteren

Manola – Herstal

Stram med moderne linjer fra Danske Herstal – Manola kommer i fire fargevarianter og to størrelser. Lysekrone som passer fint over et stue og spisebord eller i trappeoppganger og rom med stor takhøyde. Her kan du utnytte fine dekorasjonspærer til det fulle!

Manola – Herstal /Homeroom

Stram og moderne lysekrone fra Danske Herstal

Manola – Herstal /Homeroom

Flos 2097 er en stor og vakker lysekrone i et moderne design som passer både inn i den moderne interiørstilen, så vel som i den rustikke eller landlige stil. 2097 er perfekt dersom du har det høyt under taket og ønsker en vakker lampe som fenger oppmerksomheten.

Flos 2097 – Vakker og moderne lysekrone /Andlight.no
Flos 2097 – Vakker og moderne lysekrone /Andlight.no

Zeppelin – Flos

Zeppelin fra Danske Flos gjør om lysekronen til en vakker skulptur. Med den sentrale prismekronen på undersiden får du et vakkert lysspill.

Zeppelin fra Danske Flos /Lampemesteren

Louis Poulsen – Ring Crown

Eksklusiv lysekrone fra Danske Louis Poulsen som kommer i 5 & 7 lampeskjerm versjon, samt også i vegglampe og pendellampe versjon.

Basen i messing er en lekker kontrast til det opale glasset og gir lysekronen et elegant skandinavisk utseende. Messing er et elegant materiale som sammen med de hvite glasskuplene gjør lysekronen et godt supplement til den moderne innredningen.

VL Ring Crown 7 Opal – Louis Poulsen /Lampemesteren
VL Ring Crown 5 Opal – Louis Poulsen /Lampemesteren

Hercules – By Rydens

Hercules er en stor lysekrone med lampeskjermer av svart lærimitasjon sydd sammen med en hvit tråd. Lampene står i bøyde fasonger og strekker seg ut i rommet. 1.3 meter i diameter.

Hercules – By Rydens /Lampeguru
Hercules – By Rydens /Lampeguru
Hercules – By Rydens /Lampeguru

Sander Taklampe

Sander taklampe i glass og messing /Homeroom

Splendor

Høyglanset & Luksuriøs Moderne Takpendel

Splendor – Høyglanset taklampe med 15 glasskuler fra By Rydens / Nordicnest.no
Splendor – Avlang takpendel og vegglampe fra By Rydens / Nordicnest.no

Melt Trio Kopper – Tom Dixon

Melt Trio Kopper – Tom Dixon /Lampemesteren

Les mer om:


Flere produkter

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 9200000050555609.jpg
Prikken over i’en – 25+ Lett-monterbare Takroser /Byggmax
No.039 I’ll see you in Bali /Artfinder
Andersen Furniture S3 Sort Lakkert Eik / Multifarget / Glass og interiør
Design with light / Glass og interiør
BLIPPEN lysfat /Homeroom
Contemporary Man /Artfinder