Hopp til innholdet
Hjem » Kobberpendel fra Tom Dixon – Lekre & Elegante kobberlamper

Kobberpendel fra Tom Dixon – Lekre & Elegante kobberlamper

  De dekorative kobber pendlene fra Tom Dixon kommer i mange former og størrelser. Felles for alle disse lampene i kobber er den enkle utformingen og den uimotståelige glansen disse kobberlampene gir.
  Lampene er dekket med et tynt lag kobber som skaper et mykt, varmt lys og en vakker refleksjon av omgivelsene rundt.

  Kobber pendel over stuebordet /Lampemesteren.no

  De elegante kobber-pendlene fra Tom Dixon har en speilblank overflate av kobber som passer kjempefint inn i stue og kjøkken. Her kan du se serien Trio, round og wide hengende sammen.

  Kobberpendler fra Tom Dixon /Lampegiganten.no
  Kobberpendler Round fra Tom Dixon /Lampegiganten.no

  Tom Dixon er en innovativ produsent som i tillegg til sine kobberlamper også er kjent for spennende lampedesign i en rekke andre ukonvensjonelle materialer. Se blant annet de flotte lampene i bambus fra Tom Dixon, eller de vakre lampene i treverk som blant annet passer fint på hytta.

  Kobberpendler i flere former og størrelser /Lampemesteren

  Kobberpendlene fra Tom Dixon er omhyggelig produsert på en nyskapende metode ved å bruke vakuumprosessering for å legge ett tynt lag med kobber over en indre kule av polykarbonat.

  Det tynne laget av kobber gløder opp fra lyskilden på innsiden, samtidig som rommet rundt reflekteres i den speilblanke overflaten av kobber, hvilket gir en veldig spennende lampe med en levende overflate av skygger og bevegelse.

  Copper Shade – Bestselgeren til Tom Dixon /Andlight

  SMELTET: Copper Shade kommer også i en ny og spennende «Melt» variant. Istedenfor en sirkulær og sfærisk form har «melt» en uregelmessig og asymmetrisk form, akuratt som om den skulle ha begynt å smelte sammen.

  Copper Shade «Melt» /Hviit.no

  Gjerne kombinér flere størrelser sammen /Andlight

  Copper Shade kommer i flere størrelser og egner seg fint over et bord /Andlight.no

  Bestselgeren Copper Shade er en av de mange spennende kobberlampene fra Tom Dixon. Med røtter fra 80-tallets overdådighet og eleganse er disse pendellampene i kobber igjen i vinden og gjør seg like godt inn over et fredelig spisebord, som i en hipp bar eller kafé.

  På grunn av produksjonsmetoden vil man kunne finne små hull i kobberlaget som slipper ut lys. Dette er en normalitet ved disse lampene og ikke et tegn på feilvare.

  Tom Dixon kobberlamper /Lampemesteren
  Se hele lampeserien til Tom Dixon på Lampemesteren.no

  Med Copper light serien har Tom Dixon brakt glamour og eleganse tilbake inn i belysning. Noe som har vært sjelden vare siden lignende lamper prydet luksuriøse villaer og elegante restauranter noen få tiår tilbake. Med Copper Shade kan du også tilføre litt herlig luksus inn i hjemmet, samtidig som du får et fint og dekorativt lys.

  Glad i lamper med sjel? Se kategorien «Retro & Vintage«, få tips til andre elegante retro lamper, se hvordan du kan skape en god belysning i stuen eller hvordan du kan pynte det fint på hytta.


  Bygg dine egne lamper og belysning
  Bygg dine egne lamper og belysning /Lampedeler.no